Στη δική του τραυματική εμπειρία, όταν σε ηλικία μόλις 16 ετών είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από έναν άντρα μίλησε στον «Θέμα 104,6» ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου.
Όπως περιέγραψε, μιλώντας στην εκπομπή «Ένα τέλος, μία αρχή», όταν ήταν 16 ετών και έκανε τα πρώτα του βήματα στον κόσμο του θεάτρου, στην Ρόδο όπου ζούσε, με την οικογένειά του, ένας «κύριος» ο οποίος ασχολούνταν με το θέατρο στο νησί, τον παρενοχλούσε έντονα.
«Με απειλούσε. Με έπαιρνε τηλέφωνα, μου έστελνε μηνύματα. Μου έλεγε πως αν δεν συμβεί... αυτό, θα σε καταστρέψω», είπε ο Γιώργος Χρυσοστόμου αναφερόμενος στη δύσκολη αυτή κατάσταση που βίωσε. Η λύση, όπως λέει, δεν είναι να κάνεις κάτι κακό σε αυτούς τους ανθρώπους, αλλά να μπορεί το παιδί να μιλήσει στους γονείς του.
«Εγώ δεν είπα τίποτα σε κανέναν, αυτός είχε σχέση με το θέατρο, αν μιλούσα στους γονείς μου, δεν θα με άφηναν να φύγω από εκεί και να κάνω αυτό που θέλω. Αν μπορούσα να μιλήσω στους γονείς μου, θα ήταν τελείως διαφορετικά», λέει ο Γιώργος Χρυσοστόμου.
Ο γνωστός ηθοποιός στέλνει το μήνυμα, ότι τα παιδιά πρέπει να μιλάνε και οι γονείς να τα ενθαρρύνουν για αυτό.
«Το θέμα είναι ο κόσμος να αρχίσει να μιλάει, να το μάθει να το κάνει από παιδί. Πρέπει οι γονείς να λένε στα παιδιά τους, θα μου λες, θα μου λες. Πρέπει να λένε τι έγινε στο σχολείο», αναφέρει.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.