Σε ερωτήσεις διαδικτυακών της φίλων απάντησε η Ιωάννα Τούνηκαθώς ήθελε να μοιραστεί μαζί τους τις εμπειρίες της από το πρόσφατο ταξίδι της στο Ντουμπάι. H επιχειρηματίας και influencer απάντησε σε όλες τις απορίες των ακολούθων της στο Instagram, μια εκ των οποίων είχε να κάνει με το πόσα χρήματα ξόδεψε όσο καιρό βρισκόταν εκεί.
«Εγώ ξόδεψα γύρω στα 5000 ευρώ σύνολο! Θα μου έβγαιναν τα διπλάσια χρήματα με τη ζωή που κάναμε αν δεν ήμουν Influencer. Πολλά τραπέζια μας ήταν free με αντάλλαγμα promotion. Όπως σας είπα τα καλά μπαρ και εστιατόρια είναι πανάκριβα» απάντησε η Ιωάννα Τούνη.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.