Δεύτερη εβδομάδα Survivor και ήδη οι παίκτες έχουν αρχίσει να αισθάνονται την έλλειψη αγαπημένων τους προσώπων. Κατά τα άλλα στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης τα αγωνίσματα ήταν έτοιμα να ξεκινήσουν και εκεί ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τους Διάσημους πως αισθάνονται με τις αλλεπάλληλες ήττες τους κι αν θα μπούνε με νέα ορμή στο παιχνίδι.
Η Κάτια Ταραμπάνκοπήρε τον λόγο και φανερά συγκινημένη ανέφερε: «Συμμερίζομαι την αισιοδοξία της ομάδας μου, κοιμήθηκα πάρα πολύ καλά. Είδα τα αγαπημένα μου πρόσωπα στα όνειρά μου που μου έλειψαν. Οπότε ελπίζω να μου φέρουν λίγη τύχη παραπάνω και δύναμη. Είδα τα αγαπημένα μου πρόσωπα που χαμογελούσαν… Αυτά…»
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους