Από την αρχή του GNTM o Ηρακλής Τσουζίνοβ ξεχώρισε για την ομορφιά του καταφέρνοντας να εντυπωσιάσει τη Βίκυ Καγιά, τον Αγγελο Μπράτη, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Δημήτρη Σκουλό. Οι κριτές του έδωσαν το απόλυτο 40άρι από τους κριτές και ο ίδιος δηλώνει ιδιαίτερα ευτυχής για την επιτυχία του.
«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου», αναφέρει, ενώ όσον αφορά το έπαθλο των 50.000 ευρώ αποκαλύπτει ότι είναι νωρίς για να δει τι θα κάνει τα χρήματα. Ωστόσο, θέλει να βοηθήσει. «Δεν έχω σκεφτεί τι θα κάνω τα χρήματα, σίγουρα όμως θέλω να βοηθήσω», είπε στο Secret.
Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης; Η CrediaBank γίνεται συνοδηγός στην επιχειρηματική σου διαδρομή και σε βοηθά να φτάσεις πιο γρήγορα στον προορισμό σου.
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.