Η αδυναμία της για τα ζώα είναι γνωστή, όμως, φέτος η φιλοζωική οργάνωση PETA αποφάσισε να τιμήσει την αρραβωνιαστικιά του Βρετανού πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον, για τον ακτιβισμό της σε ότι αφορά την προστασία των ζώων.
Η κυρία Σίμοντς είναι το «Πρόσωπο της Χρονιάς», σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης που αναγνώρισε την ακτιβιστική της δράση. Μεταξύ άλλων, έχει κάνει εκστρατεία ενάντια στη δυσφορία που αισθάνονται οι μαιμούδες όταν τις εκπαιδεύουν για να συλλέγουν καρπούς, όπως καρύδες.
Η Κάρι είχε δηλώσει ότι, οι μαιμούδες χρησιμοποιούνται ως «σκλάβοι» για να μαζεύουν καρύδες και μάλιστα είχε κάνει μεγάλο αγώνα για να αποσυρθούν από τα βρετανικά ράφια προιόντα που στηρίξουν την πρακτική αυτή.
Για τον τιμητικό τίτλο που της απένειμε η φιλοζωική οργάνωση, η πρόεδρος της PETA, Ίνγκριντ ΝιουΚιρκ δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα «Daily Telegraph»: «Η Κάρι Σίμοντς είναι μια ατρόμητη δύναμη για το καλό όταν πρόκειται να κάνει τον κόσμο ένα πιο ευγενικό μέρος για τα ζώα». Η PETA χαίρεται που την τιμά».
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.