Με τους πέντε από τους εφτά παίκτες του «Big Brother» να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, το βράδυ της Παρασκευής, ξεκίνησε ο ημιτελικός του ριάλιτι σόου του ΣΚΑΪ.
Οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση: Χρήστος Βαρουξής, Σοφία Δανέζη, Δημήτρης Πυργίδης, Άννα Μαρία Ψυχαράκη και Θέμης Κανέλλος στην αρχή του χθεσινού live επεισοδίου ζήτησαν τη θετική ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.
Λίγα λεπτά μετά τις 23.30 ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε πως η ψηφοφορία των τηλεθεατών ολοκληρώθηκε και διαμορφώθηκε η τελική πεντάδα του «Big Brother».
Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε αρχικά πως ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί είναι ο Χρήστος Βαρουξής και στη συνέχεια ανακοίνωσε και τη δεύτερη αποχώρηση από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, τον Θέμη Κανέλλο.
Η τελική πεντάδα που φτάνει στο μεγάλο τελικό του «Big Brother» ο οποίος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου είναι οι: Ζακ Ιωαννίδης, Γρηγόρης Τσεκούρας, Δημήτρης Πυργίδης, Άννα Μαρία Ψυχαράκη και Σοφία Δανέζη.
Ο Γενικός διευθυντής της DigiCar, Δημήτρης Δαλιάνης, μας εξηγεί πώς η εταιρεία επιταχύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ιδιωτών στην ηλεκτροκίνηση, με ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing ηλεκτρικών οχημάτων
Αυτά τα Χριστούγεννα τα Max Stores σε καλούν να ανακαλύψεις όμορφα δώρα, μοναδικά στολίδια, προσεγμένα διακοσμητικά, άπειρες ιδέες και εκατοντάδες παιχνίδια για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Μέσα από κάθε δράση της, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και υιοθετεί πρακτικές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024 για τις επιδόσεις της.