Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο Ηλίας Μαμαλάκης αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων την παταγώδη αποτυχία του σε μια παραδοσιακή ελληνική συνταγή. «Έχω γίνει ρεζίλι με συνταγή» εξήγησε. «Διάβασα από βιβλίο μίας συναδέλφου πώς ξαλμυρίζεις τον μπακαλιάρο, αλλά είχε ξεχάσει να γράψει ότι αλλάζεις το νερό κάθε πέντε ώρες. Περνάνε 24 ώρες χωρίς να έχω αλλάξει το νερό, έρχεται η 25η Μαρτίου, πάω να δοκιμάσω τον μπακαλιάρο και ήταν λύσσα. Εκείνη την ημέρα έγινα κυριολεκτικά ρεζίλι. Αυτό ήταν σοκ» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος εξήγησε ότι όταν παρουσίαζε την εκπομπή «Μπουκιά και συχώριο» είχε φτάσει να ζυγίζει 132 κιλά, αλλά με δίαιτα και σωστή διατροφή κατόρθωσε να μειώσει το βάρος του. Είναι κάθετα αντίθετος, εξήγησε, στις κάθε είδους αισθητικές επεμβάσεις για ένα άνδρα της ηλικίας του: «Συμβαδίζω με την ηλικία μου και νομίζω αυτό είναι το σωστό για έναν άνδρα» ανέφερε.
Τέλος αποκάλυψε ότι έχει μία καινούργια τηλεοπτική ιδέα στα σκαριά: «Με τον Διονύση Αλέρτα έχουμε κάνει πρόταση να κάνουμε μαζί μια εκπομπή στην τηλεόραση. Θα έχουμε ένα αγροτικό και θα πηγαίνουμε να μαγειρεύουμε όπου υπάρχει ανάγκη. Θα μπορεί να είναι ένα σχολείο, γηροκομείο, ΚΑΠΗ, ποδοσφαιρική ομαδα, ένα νεα στρατόπεδο. Με τον Διονύση γνωριστήκαμε όταν ήρθε στο μαγαζί μου με ένα κουτί γλυκά» ανέφερε, ενώ σχολιάζοντας την ταξιδιωτική εκπομπή «My Greece»με οικοδέσποινα τη Δέσποινα Βανδή, είπε χαρακτηριστικά: «Η εκπομπή της κυρίας Βανδή έχει μετεξελιχθεί σε ένα οδοιπορικό με πολύ λίγη μαγειρική. Σε μια από τις τελευταίες που είδα, δεν είδα πουθενά τον Βαγγέλη Δρίσκα να μαγειρεύει. Να πάω σε ένα μέρος μακρινό για να δω τα μαγαζιά με τα σουβενίρ, είναι λίγο να το πω έτσι».
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.