Οι 50άρες ίσον με δύο 25άρες - Νέα αρχή για την «Διαβολογυναίκα» με σύντροφο… toy boy

Οι 50άρες ίσον με δύο 25άρες - Νέα αρχή για την «Διαβολογυναίκα» με σύντροφο… toy boy

Η Ταμζίν Ουτουοϊτ, πρώην σύζυγος του Lucifer Τομ Έλις, μονοπωλεί το τελευταίο διάστημα την επικαιρότητα, λόγω της σχέσης της με τον κατά 21 χρόνια μικρότερό της σύντροφο

lucifer_main1_2
«Lucifer», κατά κόσμον Τομ Έλις, κλέβει την παράσταση στην ομότιτλη σειρά του Netflix υποδυόμενος τον Διάβολο, που έχει βαρεθεί και είναι δυστυχισμένος ως ο Άρχοντας της Κόλασης, παραιτείται από το θρόνο του και εγκαταλείπει το βασίλειό του για το Λος Άντζελες. Στην πραγματική ζωή  η πρώην σύζυγός του, Ταμζίν Ουτουοϊτ, sex symbol των 90s, μονοπωλεί τις τελευταίες ημέρες τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τη σχέση της με τον κατά 21 χρόνια νεότερο σύντροφό της που μεγαλώνει πλέον τα παιδιά του διάσημου πρωταγωνιστή…

Ξεκίνησε με αϋπνίες και έντονα νευρικά ξεσπάσματα  και  η λαμπερή Βρετανίδα ηθοποιός του Γουέστ Εντ και του BBC  Ταμζίν  Άουθγουεϊτ  διέκρινε τα πρώτα σημάδια για το πώς μπορεί να βιώσει η ίδια την  εμμηνόπαυση – είναι  50 ετών και  ξέρει ότι το γήρας βρίσκεται προ των πυλών. Παρόλα αυτά, η Ταμζίν, δε θέλει με τίποτε να γίνει «υστερική μαμά » για τις  κόρες της, την 12χρονη Φλόρενς, και την οκτάχρονη Μάρνι . Κι ενώ η διαφορά ηλικίας  των 21 χρόνων ανάμεσα σ΄ αυτήν και τον σύντροφό της  Τομ Τσάιλντ – με τον οποίο συζούν-  δεν υπήρξε ποτέ ζήτημα γι΄ αυτούς από τότε που συναντήθηκαν πριν από τρία χρόνια σε ένα στούντιο γιόγκα, η ζωή θα μπορούσε να αλλάξει προς το πιο δύσκολο.

mil__10_

 
«Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός»

«Η εμμηνόπαυση έκανε την εμφάνισή της όταν έκανα τη σειρά Dun Breedin διότι γνώριζα πολύ καλά  τα συμπτώματα. Πριν από τότε, νόμιζα ότι θα έμοιαζα με τη μητέρα μου, η οποία μου είπε,”Ω, όταν πέρασα την εμμηνόπαυση, θυμάμαι ότι ήμουν λίγο γκρινιάρα για μερικές ημέρες”. Έτσι, στο  μυαλό μου είχα πως θα γινόμουν ένα πιστό αντίγραφό της και απλά θα συνέβαινε ομαλά και για μένα. Το «Dun Breedin» που πραγματευόταν τέτοια θέματα άνοιξε τα μάτια μου σε όλα αυτά τα συμπτώματα, όπως η αϋπνία. Δεν είχα τις εξάψεις ή την εφίδρωση, αλλά έχω σίγουρα την αϋπνία και έτσι στο μυαλό μου καταλαβαίνω ότι το γήρας βρίσκεται προ των πυλών». Και κάπως έτσι βρήκε τον τρόπο να το ξεγελάσει…
Κλείσιμο
 
Ενώ η Tαμζίν και ο 29χρονος Tομ, παραγωγός ταινιών και ντοκιμαντέρ, βρίσκονται σε διαφορετικές φάσεις ζωής, η ίδια επιμένει ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός: «Αν αυτό  γίνει πρόβλημα στο μέλλον, θα είναι οπωσδήποτε διαφορετικό, αλλά προσπαθούμε να ζούμε το τώρα και να το απολαύσουμε, γιατί όπως λέω πάντα, μπορεί να με χτυπήσει αυτοκίνητο αύριο . Ξέρω ότι  μπορεί να ακούγεται γελοίο, αλλά  το τώρα είναι το μόνο είδος πραγματικότητας που έχουμε, οπότε προσπαθούμε να υπάρξουμε στο τώρα».
 
Η Tamzin είπε ότι στην αρχή ήταν απλώς μια σχέση με τον Tομ, αλλά πριν από από δύο χρόνια, εκείνος μετακόμισε στο οικογενειακό σπίτι - αφού έλαβε την έγκριση  από τις κόρες της . Ωστόσο, ο γάμος δεν βρίσκεται στα άμεσα σχέδιά τους: «Οι κόρες μου ήταν ενθουσιασμένες που μετακόμισε ο Τομ μαζί μας, αλλά δεν θα ήθελαν να παντρευτούμε. Πάντα λένε “Εσείς οι δύο δεν  θα παντρευτείτε”. Δεν τους αρέσει η ιδέα ενός γάμου, αλλά αυτό είναι εντάξει με μας γιατί δεν τρελαινόμαστε να το κάνουμε. Νιώθω σαν να το έχω κάνει, έτσι δεν με ενοχλεί πραγματικά. Είναι  πολύ απελευθερωτικό όταν δεν χρειάζεται να παντρευτείς και να αποκτήσεις παιδιά. Νιώθω πολύ πιο ελεύθερη από ό, τι ένιωσα  ποτέ στη ζωή μου , και ταυτόχρονα βρίσκομαι σε μια σχέση με πολλή αγάπη. Θα μπορούσατε να πείτε ότι έχω πραγματικά το καλύτερο και των δύο κόσμων».

mil__1_
mil__2_
mil__3_
mil__4_


Βαθιές ανάσες, πολύ γυμναστική και ένα Botox!  

Η Ταμζίν ήταν προηγουμένως παντρεμένη  με τον «Λούσιφερ» (Τόμις Έλις) για 7 χρόνια.

Χώρισαν το 2013 αφού ο 41χρονος Τομ φέρεται να την απάτησε με την Αυστραλή ηθοποιό  ΄Εμιλι Ντε Ρέινβιν  στο Λος Άντζελες,  κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Once Upon a Time - ενώ  η Ταμζίν είχε μείνει στο Ηνωμένο Βασίλειο με τα παιδιά τους. Ο Τομ ζει τώρα στο Λος Άντζελες με τη νέα του σύζυγο, σεναριογράφο Μέγκαν ΄Οπενχαϊμερ , γεγονός που καθιστά  κάπως περίπλοκη την επικοινωνία με τα παιδιά τους. Τον Αύγουστο  ο ίδιος μίλησε για το ότι δεν μπορούσε να δει τις τρεις κόρες του - έχει επίσης την 15χρονη Νόρα από προηγούμενη σχέση - για επτά μήνες λόγω εγκλωβισμού του στην Καλιφόρνια στο απόγειο της πανδημίας.
 
Η Ταμζίν στηρίζεται πολύ στη βοήθεια της νταντάς των παιδιών, η οποία είναι  με την οικογένεια από τότε που η Φλόρενς ήταν μωρό: «Είναι ο άνθρωπος με τον οποίο πραγματικά μεγαλώνω τα παιδιά κι αυτό γίνεται εδώ και πολύ και καιρό. Είναι η φωνή της λογικής. Γνωρίζει  κι εμένα και τα παιδιά τόσο καλά. Δεν είναι πλήρους απασχόλησης, αλλά έρχεται κάθε μέρα και πετάγεται στο σπίτι όποτε χρειάζεται και είναι μαζί μου πάνω από 12 χρόνια. Αυτή και ο Τομ , ο σύντροφός μου, είναι πολύ υποστηρικτικοί».  
 
Και τώρα αυτή η – λίγο ανακατεμένη- οικογένεια θα μπορούσε να βρεθεί στην  αρχή ενός νέου κεφαλαίου καθώς η Tαμζίν μπαίνει στην εμμηνόπαυση, ακριβώς όπως η Φλόρενς ξεκινά τα ταραχώδη εφηβικά της χρόνια: Οι ορμόνες της Φλόρενς και οι δικές  μου είναι στα ύψη. Δεν θέλω τσακώνομαι μαζί της. Θα ήταν ωραίο αν μπορούσα εγώ να είμαι ψύχραιμη και να ηρεμώ την κατάσταση. Οι φίλες  μου το έχουν περάσει, ή το περνούν, και λένε ότι αυτό που παρατηρείς περισσότερο είναι τα τρομερά νεύρα, οι εκρήξεις θυμού. Έτσι, όταν παίρνω φωτιά,  λέω στον εαυτό μου “Αυτό πρέπει να είναι”, γιατί δεν μου αρέσει να ξεσπάω. Θέλω απλώς να είμαι καλός άνθρωπος για να είμαι κοντά στα παιδιά μου».
 
Η  φήμη της Ταμζίν εκτοξεύθηκε για πρώτη φορά  όταν έπαιξε τον ρόλο της Μελ Όουεν  στο EastEnders,- μια Βρετανική σαπουνόπερα που προβάλλεται αδιάκοπτα στο BBC One από τις 19 Φεβρουαρίου 1985-  το 1998 και έγινε σύμβολο του σεξ σε μια νύχτα, κερδίζοντας τον τίτλο της πιο σέξι γυναίκας ηθοποιού σε Βρετανικές σαπουνόπερες το 1999 και το 2000. Έφυγε από τη σειρά  το 2002 και συνέχισε να εμφανίζεται βρετανικές σαπουνόπερες.  Πρωταγωνιστούσε στο Γουέστ Εντ  στον «Γλάρο» του Τσέχωφ  μαζί με την Eμίλια Κλαρκ, γνωστή ως Νταινέρις Ταργκάρυεν στο Game of Thrones,  πριν ο Covid χτυπήσει  στις αρχές της χρονιάς και κλείσουν τα θέατρα σε όλη τη χώρα. Και ενώ η Tαμζίν  παραδέχεται ότι το πρώτο λοκντάουν είχε επιπτώσεις στο σώμα της,  τώρα είναι σε καλή κατάσταση μετά από μερικές εβδομάδες σε ένα κέντρο αδυνατίσματος και ευεξίας στη Μαγιόρκα το περασμένο καλοκαίρι.

mil__6_
mil__7_
mil__8_
mil__5_

 
Παραδέχτηκε πως στη διάρκεια του πρώτου λοκντάουν , αυτή και ο Τομ έτρωγαν  ό, τι μπορούσαν να αγοράσουν από τα καταστήματα εκείνη την εποχή: «Είχαμε τόσα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή μας  και ειλικρινά, έβαλα πολύ βάρος στην αρχή του λοκντάουν . Ο σύντροφός μου, ο Τομ, και εγώ  απλώς τρώγαμε και πίναμε ό,τιδήποτε έπεφτε στα χέρια μας εκείνη την εποχή. Έβαλα πολλά κιλά, αλλά γράφτηκα σε εντατικό πρόγραμμα άσκησης για 31 μέρες και απείχα από αλκοόλ, γαλακτοκομικά προϊόντα και κρέας. Κατέληξα να τα χάσω όλα και λίγο περισσότερο. Δεν ζυγίζομαι πολύ συχνά , αλλά μπορώ να καταλάβω από τα ρούχα μου πότε έβαλα βάρος – ιδίως  όταν τα τζινς μου με σφίγγουν. Τώρα νιώθω πως είμαι στα κιλά που θα ήθελα να είμαι, και δεν είναι μόνο το βάρος, αλλά αισθάνομαι τόσο καλά όσο στο παρελθόν».
 
Η Ταμζίν είναι υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής και άσκησης και κατά της χειρουργικής επέμβασης όσον αφορά στις ρυτίδες: Δεν θα πήγαινα ποτέ κάτω από το μαχαίρι ενός χειρουργού, εκτός αν ήταν για ιατρικό λόγο. Δοκίμασα το Botox πριν πολύ καιρό και το μετανιώνω…».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης