Στην κάμερα του «Πρωινού» μίλησε ο Γιάννης Καπετάνιοςκαι μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει.
«Από καραντίνες έχουμε ζήσει πολλές εμείς λόγω επαγγέλματος. Από σεζόν σε σεζόν σημαίνει καραντίνα στο ενδιάμεσο. Μένεις σπίτι σου, δεν έχεις χρήματα και έχει ο Θεός» εξήγησε ο γνωστός ηθοποιός. «Οικονομικά είμαστε σε τραγική κατάσταση. Το 2020 έχω δουλέψει 3,5 μήνες και είμαι από τους προνομιούχους επειδή ήμουν με τον Μάρκο (σ.σ. Σεφερλή). Εκτός από καλός συνάδελφος, καλός επαγγελματίας είναι πολύ καλός εργοδότης. Δεν έχει αφήσει ποτέ κανέναν απλήρωτο» είπε.
Και συνεχίζοντας σχολίασε: «Άκουσα τη Ρένια Λουιζίδου που έλεγε ότι έπαιρνε 10.000 το επεισόδιο. Εγώ ούτε στον ύπνο μου δεν τα έχω δει αυτά».
Με πρωταγωνιστή τον 19χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή, η νέα καμπάνια της Interamerican φέρνει στο προσκήνιο την προσπάθεια, την επιμονή και τις αθέατες στιγμές πίσω από καθετί σπουδαίο, μιλώντας για κάτι μεγαλύτερο από το ταλέντο ή την επιτυχία