Στην κάμερα του «Πρωινού» μίλησε ο Γιάννης Καπετάνιοςκαι μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει.
«Από καραντίνες έχουμε ζήσει πολλές εμείς λόγω επαγγέλματος. Από σεζόν σε σεζόν σημαίνει καραντίνα στο ενδιάμεσο. Μένεις σπίτι σου, δεν έχεις χρήματα και έχει ο Θεός» εξήγησε ο γνωστός ηθοποιός. «Οικονομικά είμαστε σε τραγική κατάσταση. Το 2020 έχω δουλέψει 3,5 μήνες και είμαι από τους προνομιούχους επειδή ήμουν με τον Μάρκο (σ.σ. Σεφερλή). Εκτός από καλός συνάδελφος, καλός επαγγελματίας είναι πολύ καλός εργοδότης. Δεν έχει αφήσει ποτέ κανέναν απλήρωτο» είπε.
Και συνεχίζοντας σχολίασε: «Άκουσα τη Ρένια Λουιζίδου που έλεγε ότι έπαιρνε 10.000 το επεισόδιο. Εγώ ούτε στον ύπνο μου δεν τα έχω δει αυτά».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.