GNTM: Ανάμεικτα τα συναισθήματα στο σπίτι μετά την αποχώρηση της Ρασέλ

GNTM: Ανάμεικτα τα συναισθήματα στο σπίτι μετά την αποχώρηση της Ρασέλ

Κάποιοι είναι χαρούμενοι και κάποιοι λυπημένοι...

marinela
Ανάμειχτα είναι τα συναισθήματα στο σπίτι του GNTM το επόμενο πρωινό μετά την αποχώρηση της Ράσελ. Από τη μία πλευρά οι δικοί της φίλοι δηλώνουν πως η Ρασέλ τους λείπει αρκετά, ενώ όσοι ανήκουν στο άλλο “στρατόπεδο” χαίρονται.

«Πρώτο πρωινό χωρίς τη Ρασέλ. Δεν είναι και ότι καλύτερο. Αλλά η ζωή συνεχίχεται με απουσίες αλλά και με παρουσίες.», δήλωσε ο Δημοσθένης στην κάμερα.

«Ξύπνησα να κάνω γυμναστική και δυστυχώς δεν είναι είδα την ωραία παρουσία της Ρασέλ. Χαίρομαι που έχει φύγει. Ίσως ακούγεται κακό, αλλά είναι η αλήθεια. Οπότε καλύτερα να είσαι ειλικρινής, από το να υποδύεσαι κάτι άλλο.», ανέφερε από την άλλη πλευρά ο Σήφης.

Η Μαρινέλα και η Μαριάγαπη τόνισαν ότι το σπίτι χωρίς την Ρασέλ έχει ησυχία, ενώ η Λία, που κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο με την πρώην παίκτρια του GNTM, δήλωσε πως θα της λείψει. Εν τω μεταξύ η Λία ήταν η παίκτρια που κέρδισε την σημερινή δοκιμασία επιβράβευσης και έτσι έπρεπε να επιλέξει ένα συμπαίκτη της για να απολαύσουν μαζί σπα. Το μοντέλο δυσκολεύτηκε αρκετά να διαλέξει κάποιον συμπαίκτη της, ωστόσο μετά από κλήρο επέλεξε τον Ανδρέα.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης