Τα «μαζεύει» για Καπουτζίδη ο Ρώμας: Σε ό,τι λέει, συμφωνώ και επαυξάνω...

Τα «μαζεύει» για Καπουτζίδη ο Ρώμας: Σε ό,τι λέει, συμφωνώ και επαυξάνω...

«Δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα, καμία κόντρα, καμία αντιπαράθεση παρά μόνο ατελείωτη εμπιστοσύνη και αγάπη», είπε ο ηθοποιός

Xaris_Romas
Πρεμιέρα είχε χθες βράδυ ο Χάρης Ρώμας στο θέατρο Alhambra και η κάμερα του «Ευτυχείτε» βρέθηκε εκεί και τον συνάντησε. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μετά τις πρώτες του δηλώσεις: «Καμία Μουτίδου και κανένας Καπουτζίδης δεν έχει δικαίωμα να επιβάλει στον άλλον τι θα βγάλει προς τα έξω» πήρε εκ νέου θέση και αναθεώρησε λέγοντας:

«Δεν κολλάω να μιλήσω για οτιδήποτε. Δίνω συνεντεύξεις. Μέσα, λοιπόν, στις συνεντεύξεις, όταν ερωτηθώ κάτι, από το να μπω στην δύστοκη θέση και να πω δεν θέλω να το απαντήσω, που θα προκαλέσει περισσότερο σούσουρο, θα απαντήσω. Θέλω να σας πω, όμως, για την περίπτωση του Γιώργου Καπουτζίδη ότι εγώ δεν είχα δει τη συνέντευξη του. Με ειδοποίησε ο ίδιος εκ των υστέρων και την είδα τώρα στο Youtube τη συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου. Πρέπει να σας πω ότι και τον θαυμάζω και τον αγαπώ και παραμένει ένας πολύ αγαπημένος προσωπικός φίλος», πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο Χάρης Ρώμας. «Θα σας το πω ακόμα πιο λιανά. Σε ότι λέει, συμφωνώ και επαυξάνω και μελλοντικά σε ότι θα λέει θα συμφωνώ και θα επαυξάνω. Δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα, καμία κόντρα, καμία αντιπαράθεση παρά μόνο ατελείωτη εμπιστοσύνη και αγάπη. Με αυτό το συγκεκριμένο πρόσωπο».

Ωστόσο ξεκαθάρισε πως διαφωνεί με τα όσα είπε η Σοφία Μουτίδου...

Χάρης Ρώμας: "Δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα, καμία κόντρα, καμία αντιπαράθεση"

Ειδήσεις σήμερα:

Μέτρα για τον κορωνοϊό: Μάσκες παντού και νυχτερινό lockdown σε 19 περιοχές

Χρυσή Αυγή: Άφαντος ακόμα ο Χρήστος Παππάς - Τον έψαξαν σε Ιωάννινα και Παπάγου

H Eυρωπαϊκή Ενωση μπερδεύτηκε και με την αλλαγή της ώρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης