Η πρώτη συνταγή του Έκτορα Μποτρίνι στον «Εφιάλτη στην Κουζίνα»
Ο «Εφιάλτης στην Κουζίνα», έχει πρεμιέρα απόψε στις 21.00
Ο «Εφιάλτης στην Κουζίνα», έχει πρεμιέρα απόψε στις 21.00 στον Alpha. Ο Έκτορας Μποτρίνι έρχεται για να βάλει τάξη σε όσα εστιατόρια (και εστιάτορες) το χρειάζονται. Σήμερα, θα έρθει αντιμέτωπος με την ελληνοαμερικανίδα Τζάνις, η οποία έγινε ιδιοκτήτρια ενός εστιατορίου στο Πόρτο Ράφτη, επειδή απλά αγαπά τη φιλοξενία! Μαζί με την κόρη της Ναταλία προσπαθούν να δουλέψουν το ψητοπωλείο, αγνοώντας όλους τους βασικούς κανόνες της εστίασης, της μαγειρικής και της επιχειρηματικότητας.
Αυτή είναι η συνταγή που μαθαίνει ο Έκτορας στο προσωπικό του πρώτου εστιατορίου που επισκέπτεται:
Kεφτεδάκια με Δεντρολίβανο
Υλικά
· 300 γρ. κιμά βοδινό
· 300 γρ. κιμά από μοσχαράκι γάλακτος
· Αλάτι
· Πιπέρι
· Πεπεροντσίνο
Κλείσιμο
· Λίγη φρυγανιά τριμμένη
· 2 σκ. σκόρδο λεπτοκομμένο
· 1 ματσάκι μαϊντανό
· Κλωναράκια από δεντρολίβανο
· Λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, κάνουμε μπαλάκια και σε κάθε μπαλάκι καρφώνουμε μέσα ένα κλωναράκι από δεντρολίβανο. Ζεσταίνουμε το λάδι να κάψει και τα τηγανίζουμε όρθια ώστε να μείνει το κλωναράκι προς τα πάνω. Πρέπει να μείνουν αρκετά ζουμερά και με κρούστα γύρω γύρω. Δεν τα γυρίζουμε.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.