Big Brother: Ο Μικρούτσικος ήθελε «live» συνέντευξη με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη!

Big Brother: Ο Μικρούτσικος ήθελε «live» συνέντευξη με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη!

Ο σταθμός, όμως, είπε «όχι» - Όλα όσα ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τα χυδαία σχόλια του Αντώνη Αλεξανδρίδη και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν

antreasbig_brother_mikroutsikos_main
Για «ηθικολόγους», που κάλεσαν το ΕΣΡ να εγκαλέσει τον ΣΚΑΙ, έκανε λόγο ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο «live» επεισόδιο του Big Brother της Παρασκευής, κατά την τοποθέτησή του σχετικά με το αισχρό σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη περί βιασμού και την αποπομπή του από το ριάλιτι.

Big Brother: Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για την απομάκρυνση του Αντώνη Αλεξανδρίδη


Μεταξύ άλλων, ο πολύπειρος παρουσιαστής υπερασπίστηκε τον σταθμό, αναφέροντας πως επέδειξε «ευαισθησία και αντανακλαστικά» και παρατηρώντας επανειλημμένα ότι το στιγμιότυπο προβλήθηκε διαδικτυακά. Το μόνο σημείο στο οποίο διαφώνησε με τον ΣΚΑΙ, ήταν όταν, όπως αποκάλυψε, ο σταθμός απέρριψε το αίτημά του για συνέντευξη με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως ήθελε να τον έχει μπροστά του στο live του Big Brother τον πρώην παίκτη και να του θέσει ερωτήσεις για το πώς έφτασε να κάνει την επίμαχη δήλωση.

Το πλήρες κείμενο των δηλώσεων Μικρούτσικου

«Βγαίνει ο Τύπος στο διαδίκτυο και εγκαλούν το ΕΣΡ να εγκαλέσει τον ΣΚΑΪ για αυτό που συνέβη. Αυτό είναι τρομακτικό. Το Ραδιοτηλεοπτικό μπορεί να εγκαλέσει ή να επιβάλει ποινές για ό,τι συμβαίνει στο ραδιόφωνο και στον τηλεοπτικό αέρα. Εδώ είχαμε μία διαδικτυακή ιστορία. Ο ΣΚΑΪ, δεν είναι ότι δεν το σταμάτησε, με μοναδική ευαισθησία και ταχύτητα το απομόνωσε. Αρχικά έκοψε το live streaming. Δεύτερον δεν έπαιξε το στιγμιότυπο, απλά αρκέστηκε σε μία ανακοίνωση πειθαρχικού χαρακτήρα και το έκανε με μοναδική λεπτότητα και ευαισθησία, ώστε να μην εκθέσει κανέναν, παρά να το κόψει. Όταν υπάρχει αυτό το πράγμα και βλέπεις πώς αντιδρούν έχεις ερωτήματα. Βέβαια, από την άλλη μεριά χειροκροτώ τον ΣΚΑΪ για την ευαισθησία και για τον τρόπο που αντέδρασε. Έχουν πραγματική έννοια για τον τηλεθεατή.

Κλείσιμο
Σε μία εκπομπή δύσκολη, που μπαίνουν μέσα παιδιά υπάρχει έννοια και απόδειξη είναι ακριβώς αυτά τα αντανακλαστικά. Συμφωνώ απόλυτα με τον σταθμό. Ακούμε ανθρώπους που δεν έχουν ηθική να ηθικολογούν. Γιατί εγκαλούν στο Ραδιοτηλεπτικό ενώ δεν έχει συμβεί τίποτα; Γίνεται αυτή την ελευθερία του διαδικτύου να τη φρενάρουν; Σήμερα την ανακαλύπτουν; Και την ανακαλύπτουν στο πρόσωπο του ΣΚΑΪ; Για όλα τα κακά της μοίρας μας φταίει ο Big Brother; Σε όλα αυτά τα συμφέροντα, όπου ηθικολογούν ασύστολα, θα τους πω ευχαριστώ δεν θα πάρω. Εγώ πρότεινα στον σταθμό σήμερα να ξεκίναγε η εκπομπή έχοντας τον Αντώνη απέναντι και να του κάνω μία συνέντευξη μία ώρα. Και να το διαφημίσουμε, να πούμε δηλαδή ότι ο Αντώνης θα μιλήσει. Αν γινόταν κάτι τέτοιο θα ήμουν καταπέλτης, δεν θα άφηνα τίποτα αναπάντητο. Θα τον ρώταγα αν είναι βιαστής, αν είναι ανόητος, θα ανίχνευα τι είναι, ή αν τη ρύμη του ανόητου λόγου είπε αυτά τα πράγματα. Αυτή ήταν η δική μου πρόταση. Ο σταθμός, για λόγους ευαισθησίας δεν ήθελε. Αυτή ήταν μία δική μου αντίρρηση. Όλα αυτά θα ανιχνευτούν. Εμείς κάναμε ό,τι είναι δυνατόν. Την τελική κρίση την έχει ο κόσμος».

«Ήταν μια εβδομάδα περίεργη για μας, συνέβη ένα γεγονός που μας στεναχώρησε όλους πολύ. Το οποίο, φυσικά, οδήγησε στην αποβολή του Αντώνη Αλεξανδρίδη από το σπίτι του Big Brother. Αυτό που συνέβη, δεν προβλήθηκε στον αέρα του ΣΚΑΪ. Μεταδόθηκε στο διαδικτυακό live streaming και αμέσως καταδικάστηκε τόσο από εμάς όσο και από σύσσωμη την ελληνική κοινωνία» είπε από την πλευρά του, για το ίδιο περιστατικό, ο κεντρικός παρουσιαστής, Χάρης Βαρθακούρης.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Στα 287 τα νέα κρούσματα - Τρεις θάνατοι - Μαγιορκίνης: Ανησυχητική αύξηση

Νέα τουρκική NAVTEX: Άσκηση με πραγματικά πυρά στην Ανατολική Μεσόγειο

Έκρυθμη η κατάσταση στη Λέσβο: Στήνουν νέο ΚΥΤ στο Καρά Τεπέ - Αντιδρούν πρόσφυγες και κάτοικοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης