Ο Χρήστος Μάστορας εδώ και μήνες έχει δεσμό με τηνΧριστίνα Παπαδέλλη. Η πρώην παίκτρια τουMy Style Rocks έχει κλέψει την καρδιά του frontman του συγκροτήματος Μέλισσες και πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους, καθώς απέφευγαν για καιρό τις κοινές αναρτήσεις τους στα social media.
Την Κυριακή το βράδυ στο πάρτι που διοργάνωσε η Χριστίνα Παπαδέλλη με αφορμή τα γενέθλιά της, εκτός από τους φίλους της δεν θα μπορούσε να μη βρίσκεται εκεί και ο αγαπημένος της. Μάλιστα σε ένα από τα πολλά Instastories που δημοσίευσε φαίνεται και ο Χρήστος Μάστορας να ανάβει τα κεράκια της τούρτας της ενώ στη συνέχεια τη φιλά τρυφερά στο στόμα.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους