My Style Rocks: Η μάχη του στυλ μόλις ξεκίνησε (ξανά)

My Style Rocks: Η μάχη του στυλ μόλις ξεκίνησε (ξανά)

Πρεμιέρα σήμερα για το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, με την Κατερίνα Στικούδη να υποδέχεται τον Χάρη Χριστόπουλο στην επιτροπή, νέες παίκτριες, αλλά και προηγούμενες διαγωνιζόμενες που ανανέωσαν τη συμμετοχή τους

stikoudikaterin_118563133_963185674094106_7574628647078600517_n
Πρεμιέρα σήμερα στον ΣΚΑΙ για τον νέο κύκλο του «My Style Rocks» που είχε διακοπεί απότομα την άνοιξη λόγω της πανδημίας.
Η Κατερίνα Στικούδη καλωσόρισε τους τηλεθεατές στο ριάλιτι μόδας που επέστρεψε με μικρές αλλαγές στην κριτική επιτροπή, με νέες παίκτριες, αλλά και προηγούμενες διαγωνιζόμενες που ανανέωσαν τη συμμετοχή τους, όπως η Κορίνα Αδραμιτίδου, αλλά και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.


Στην κριτική επιτροπή παρέμεινε ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Έλενα Χριστοπούλου, ενώ ο γνωστός φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος, πήρε τη θέση του Λάκη Γαβαλά για τα καθημερινά επεισόδια του ριάλιτι μόδας. Ο Λάκης Γαβαλάς
ωστόσο θα εμφανίζεται κάθε Κυριακή στις 14.50, στο λαμπερό Gala ως special guest κριτής.

Η Κατερίνα Στικούδη μάλιστα στην έναρξη της εκπομπής υποδεχόμενη τον Στέλιο Κουδουνάρη, εξήγησε:  «Πέρασα πάρα πολύ ωραία φέτος το καλοκαίρι! Δεν ταξίδεψα βέβαια πολύ για τους λόγους που όλοι ξέρουμε, αλλά το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Έχει έρθει η οικογένειά μου μόνιμα στην Αθήνα και είναι μια καινούργια αρχή όλα. Πώς ξεκινάμε κι εμείς εδώ σήμερα;».  

Ο νεοαφιχθείς στην επιτροπή Χάρης Χριστόπουλος εμφανίστηκε με μία πιπίλα στο πέτο, περιγράφοντας με ενθουσιασμό τον νέο ρόλο του μπαμπά που απολαμβάνει εδώ και ένα μήνα: «Αισθάνομαι για τον πιο σπουδαίο ρόλο της ζωής μου ενθουσιασμένος και ευτυχέστερος από ποτέ. Είναι η ευτυχέστερη περίοδος που βιώνω στη ζωή μου».


Κλείσιμο


Οι επικές κόντρες επέστρεψαν
Οι παλιές παίκτριες του My Style Rocks, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Κορίνα Αβραμιτίδου, φαίνεται ότι επιστρέφοντας δεν έχασαν καθόλου το ταμπεραμέντο τους.
Η Ευρυδίκη συγκεκριμένα, δεν δίστασε να κοντραριστεί με την Κορίνα, γιατί δεν πήγε να τη συναντήσει όταν βρέθηκε στον Βόλο.
«Μου λείψατε όλοι πάρα πολύ» ακούστηκε να λέει η Κορίνα και λίγο μετά η Ευρυδίκη ξεκαθάρισε: «Αν έλεγε αλήθεια θα της έβαζα και 4 σήμερα, αλλά λέει ψέματα ότι της λείψαμε, γιατί εγώ πρόσφατα παρευρέθηκα στον Βόλο που έκανα ένα bazaar κοσμημάτων σε κάποιο κατάστημα και η Κορίνα δεν ήρθε αφού έμαθε ότι ήμουν εκεί».



Δείτε  όλες τις διαγωνιζόμενες της φετινής 4ης σεζόν


ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ | Σεζόν 4 | My Style Rocks


Ειδήσεις σήμερα

Αύριο στις 16:00 οι ανακοινώσεις για το άνοιγμα των σχολείων


Τρεις παίκτες της Αταλάντα θετικοί στον κορωνοϊό

Μόνο ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Κύπρο το τελευταίο 24ωρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης