Η Ελεονώρα Μελέτη αποφάσισε να αποδομήσει το instagram, μέσα από το… instagram.
H παρουσιάστρια που βρίσκεται στην Πάρο οικογενειακώς για τις διακοπές της, θέλησε με μία ανάρτησή της να αυτοσαρακαστεί και ταυτόχρονα να σατιρίσει όλες αυτές τις «άψογες, λαμπερές και τέλειες» πόζες των απανταχού influencers που κατακλύζουν το instagram.
H έμμετρη περιπαικτική ανάρτησή της έχει ως εξής: «Κοίτα με δω που προσπαθώ σαν ινφλουένσερ να σταθώ, αλλά με καίει ο ήλιος,
μέσα κοιλιά πολύ ρουφώ κ κάπου στο φλου χαμογελώ όπως οι τοπ στο είδος!
Κ να τη η πόζα η καλή, που δείχνει οκ κ το κορμί, κ ναι, ινφλουενσάρω, αλλά εάν μου επιτρέπετε, όσο κ αν δεν προβλέπεται, δε θα με ρετουσάρω.
Όχι γιατί εκπροσωπώ το «αυτή που είμαι αγαπώ κ νιώθω υπεράνω» αλλά γιατί στα σόσιαλ ναυαγώ σε μια σταλίτσα δα νερό, δεν ξέρω να φιλτράρω! #dikomoy #influencer😂😂😂😂😂❌
Το μόνο σοβαρό Σε αυτό το ποστάρισμα είναι το μαγιώ μου».
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.