Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η πρώτη φωτογραφία μετά το χειρουργείο

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η πρώτη φωτογραφία μετά το χειρουργείο

Το μήνυμα της συζύγου του Εβελίνας Βαρσάμη

Konstantinos_Aggelidis
Εδώ και τρία χρόνια ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης ανεβαίνει το δικό του Γολγοθά μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε. Μετά από ακρετούς μήνες νοσηλείας σε μονάδα αποκατάστασης είχε επιστρέψει στο σπίτι του όπου συνεχίζει την αποθεραπεία.

Ο παρουσιαστής πριν από λίγες μέρες υποβλήθηκε σε ένα πολύ κρίσιμο χειρουργείο και τα πρώτα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά.

Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη σε δηλώσεις της εφημερίδα «On Time» είχε αποκαλύψει πώς είναι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μετά το χειρουργείο.

«Πήγε καλά αυτή τη φορά. Βέβαια πονάει πολύ και τον πόνο αλλιώς τον διαχειριζόμαστε εμείς που είμαστε καλά… Χρειάζεται υπομονή και κουράγιο… Έχουμε κι άλλα χειρουργεία, τρία ακόμη. Ένα για τα μάτια, ένα στο μέτωπο και ένα στο χέρι. Δεν τελειώσαμε εδώ, έχουμε δρόμο μπροστά μας… Ο Κωνσταντίνος ξεκίνησε από το μηδέν. Κυριολεκτικά. Δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα. Τώρα τουλάχιστον μπορεί να φάει. Όμως ακόμη και σήμερα, μετά από δυόμιση χρόνια, χρειάζεται άνθρωπο δίπλα του 24 ώρες. Δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί. Πιστεύω πως γεννήθηκα για να κάνω καλά αυτόν τον άνθρωπο. Όλοι έχουμε έναν σκοπό στη ζωή και εμένα αυτός είναι ο δικός μου. Σίγουρα και εγώ λύγισα, υπήρχαν φορές που έλεγα δεν θα αντέξω, όμως ξαφνικά, από το πουθενά, έβλεπα ένα νεύμα του, μία κίνησή του και έλεγα πόσο δυνατός μπορεί να είναι; Θα το παλέψω και μαζί θα νικήσουμε», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η σύζυγός τουδημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την πρώτη φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μέσα από το νοσοκομείο.

Στο συγκινητικό στιγμιότυπο βλέπουμε την Εβελίνα Βαρσάμη να δίνει ένα τρυφερό φιλί στον Κωνσταντίνο Αγγελίδη γράφοντας στη λεζάντα: «Ένα δικό σου φιλί και τα όνειρα γίνονται πάλι».

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Εντυπωσιακές εικόνες από άσκηση Ελλήνων και Αμερικανών των ειδικών δυνάμεων

Σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Αλάσκα - Προειδοποίηση για τσουνάμι

Χαμός στη Βουλή: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε «έτσι σας έχουμε κάνει τον κ...» στον Κωνσταντινόπουλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης