«Εγώ όπως το έχω βιώσει με χαμούς δικών μου ανθρώπων κι επειδή η ζωή συνεχίζεται και αυτό που λέει ο λαός ότι “οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους” είναι μια αλήθεια. Ακόμα και στις πιο τραγικές καταστάσεις της ζωής, ο άνθρωπος βρίσκει τον τρόπο να γελάσει. Ο θάνατος του πατέρα μου ήταν τραγικός, έκλαψα πάρα πολύ. Στην κηδεία, ήταν ο φίλος μου ο Στιβ Κακέτσης, που τον αγαπώ πολύ και ξέρω τι περνάει, έρχεται ο Στιβ την ώρα που ήμουν πάνω από το φέρετρο και έκλαιγα, χτυπάει το φέρετρο και λέω “καλά, και γα..ω τα ξύλα” κι έβαλα τα γέλια ενώ έκλαιγα. Βρίσκεις κάτι και είναι αυτή ανάσα που θες να πάρεις…», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.