Οι πανηγυρισμοί του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα - Οι παίκτες «μπουγέλωσαν» τον Μαρτίνς!

Οι πανηγυρισμοί του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα - Οι παίκτες «μπουγέλωσαν» τον Μαρτίνς!

Και μαθηματικά πρωταθλητής για 45η φορά ο Ολυμπιακός μετά την ήττα του ΠΑΟΚ και τη νίκη του με 2-1 επί του ΟΦΗ - Μαρινάκης: Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε - Μαρτίνς: Είναι μια θεϊκή σεζόν

osfp-0
Πάρτι έστησαν οι παίχτες του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο του «Γ Καραϊσκάκης» μετά το τελευταίο σφύριγμα του Βρέσκα και τη νίκη με 2-1 επί του ΟΦΗ αποτέλεσμα που τους εξασφάλισε το 45ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους..

Τα πανηγύρια των παικτών για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος


«Είναι κρίμα που ο κόσμος μας δεν είναι εδώ, αλλά τα καταφέραμε και τους κάναμε περήφανους...», είπε ο Πέδρο Μαρτίνς κι ενώ τα παλιόπαιδα οι ποδοσφαιριστές τον είχαν λούσει στην πρώτη απόπειρα των δηλώσεων του με νερό, σαμπάνια κι ότι άλλο βρήκαν μπροστά τους...



5105366
5105365
Κλείσιμο


Νωρίτερα τον είχαν πετάξει στον αέρα αποθεώνοντας τον αρχιτέκτονα αυτής της τρομερής ομάδας, ενώ όλοι μαζί Έλληνες και ξένοι πανηγύριζαν σαν μικρά παιδιά..

5105344
Olympiacos_Glenti10
Olympiacos_Glenti9

Κι αν στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή ο ίδιος είχε ζητήσει... ψυχραιμία γιατί δεν είχε και τελειώσει και μαθηματικά (ελέω CAS) η υπόθεση τίτλος σήμερα δεν μπορούσε να κρατήσει κανέναν από τους παίκτες του από το να ξεσπάσουν...

Δείτε φωτογραφίες από το ερυθρόλευκο γλέντι


Olympiacos_Glenti1
Olympiacos_Glenti2



Olympiacos_Glenti8
Olympiacos_Glenti7
Olympiacos_Glenti5




Olympiacos_Glenti16
Olympiacos_Glenti17
Olympiacos_Glenti11


Μαρινάκης: Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε

Απόλυτα ικανοποιημένος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Βαγγέλης Μαρινάκης μοίρασε συγχαρητήρια. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού δήλωσε περήφανος για την ομάδα του και πρόσθεσε πως τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι.

«Υπερήφανος γι’ αυτή την ομάδα, για τους παίκτες μας, για τον προπονητή και τους συνεργάτες του, ολόκληρο το τεχνικό επιτελείο και για τον υπέροχο κόσμο μας! Υπερήφανος για τον Ολυμπιακό μας! Συνεχίζουμε Δυνατά, Συνεχίζουμε Να Ονειρευόμαστε!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηγέτης των Πειραιωτών σε ανάρτησή του στο Facebook.



Με πρωταγωνιστή τον Χασάν

Η ομάδα του Μαρτίνς, που επιχείρησε ροτέισον, έκανε το «5 στα 5» στα playoffs και συνεχίζει αήττητη (25-6-0) στο πρωτάθλημα!

Ο Χασάν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, αφού σκόραρε δύο φορές (27’, 83’), ενώ οι γηπεδούχοι είχαν χαμένο πέναλτι στο 80’ με τον Βαλμπουενά.

Στο 45’+1’ ισοφάρισε για τους Κρητικούς ο Σακόρ, με την ομάδα του Σίμου να παραμένει δίχως νίκη στα playoffs (0-1-4).

Ολυμπιακός- ΌΦΗ 2-1  Ηighlights- Super League 5η αγων - Play off {01. 07. 2020}


Μαρτίνς: Αφιερώνω τον τίτλο στον πατέρα μου, είναι μια θεϊκή σεζόν

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αφιέρωσε τον τίτλο στον πατέρα του, τον οποίο έχασε νωρίς, και τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι είχαν το πνεύμα του πρωταθλητή κάνοντας μια «θεϊκή» σεζόν.

«Είναι δύσκολο να πανηγυρίζουμε τον 45ο τίτλο χωρίς τους φιλάθλους μας. Είμαστε λυπημένοι που δεν μπορούμε να τον γιορτάσουμε δίπλα τους. Θέλω να το αφιερώσω σε ανθρώπους που δεν είναι κοντά μου. Στην οικογένειά μου και κυρίως στον πατέρα μου που πέθανε νέος», προσθέτοντας έπειτα:

«Είχαμε τα πάντα. Είχαμε το πνεύμα του πρωταθλητή. Πολύ καλή ποιότητα και θα συνεχίσουμε να τα έχουμε. Όλα οφείλονται στην δουλειά. Είχαμε εμπόδια και πολλές ατυχίες. Είχαμε πολλά στοιχεία που μας έφτασαν έως εδώ. Δύναμη, ποιότητα και δουλειά. Είναι μία θεϊκή σεζόν. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και τους ευχαριστώ για όσα έμαθα δίπλα τους. Είναι μία θεϊκή σεζόν».

Στη συνέχεια ο Μαρτίνς τόνισε: «Η ομάδα είναι πολύ καινούρια. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Ο πρόεδρος είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος και του αφιερώνουμε τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός ήθελε χρόνο όμως φάνηκαν έντονα τα δείγματα και για αυτό το καταφέραμε φέτος. Υπάρχει έξυπνος και σοφός κριτής, ο κόσμος. Από πέρυσι είχε δει την δουλειά. Τους ευχαριστούμε πολύ. Ο κόσμος έβλεπε την προσπάθεια και πίστευε και τους ευχαριστούμε πολύ γιατί ήταν πάντα μαζί μας».

Τέλος υποστήριξε: «Δεν σταματάμε πουθενά, συνεχίζουμε να δουλεύουμε ξέρουμε πως θα ονειρευτούμε και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Θέλουμε να πάμε σε έναν ευρωπαϊκό τελικό αυτό είναι το όνειρό μας».


Ειδήσεις σήμερα

Νέο «καμπανάκι» ΠΟΥ για την πανδημία: 160.000 κρούσματα την ημέρα παγκοσμίως εδώ και μία εβδομάδα

DW: Ο Ερντογάν θέλει «να θάψει μια και καλή τον Κεμάλ» με τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί

Οι μνηστήρες του θρόνου Τραμπ: Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης