MEGA: Πρωτομαγιά στο σπίτι με την Άννα Βίσση και τους απίθανους καλεσμένους της
Το βράδυ της Παρασκευής 1ης Μαΐου, στις 23.00 - Δείτε το trailer
Μένουμε στο σπίτι με την Άννα Βίσση και τα τραγούδια της, το βράδυ της Πρωτομαγιάς, μεθαύριο Παρασκευή, στις 23.00 στο MEGA.
Μια μοναδική βραδιά, γεμάτη από τις τεράστιες επιτυχίες και τις ανεπανάληπτης ερμηνείες της Απόλυτης Ελληνίδας σταρ.
Η Άννα Βίσση και οι μουσικοί της θα μας ταξιδέψουν σε μια διαδρομή από «τα μαθητικά τα χρόνια» μέχρι σήμερα, σε μια βραδιά με πολύ κέφι και δυνατές συγκινήσεις.
Ο Προέδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης στέλνει το δικό του μήνυμα στην εκπομπή. Αγαπημένα πρόσωπα και φίλοι της, ανάμεσά τους, η κόρη της Σοφία Καρβέλα, ο κορυφαίος τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς, ο σχεδιαστής μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ, η πρωταθλήτρια του τένις Μαρία Σάκκαρη και η μοναδική ερμηνεύτρια Γιώτα Γιάννα θα βρεθούν κοντά της μέσω skype, μιλώντας μαζί της με ένα ξεχωριστό τρόπο για ό,τι τους συνδέει.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.