Στην εκπομπή του Κωστή Ζαφειράκη «Απόψε κάνεις μπαμ» της ΕΡΤ3, εμφανίστηκε λόγω καραντίνας μέσω skype o Γιάννης Σερβετάς o ο οποίος μεταξύ άλλων περιέγραψε ένα απίθανο περιστατικό καθώς κατευθυνόταν στην κηδεία του πατέρα του.
«Το πατρικό μου είναι στο κέντρο της πόλης και είναι η κηδεία του πατέρα μου» θυμήθηκε ο ίδιος. «Είμαι ντυμένος με κοστούμι όπως πρέπει για να ξεπροβοδίσω τον πατέρα μου κι ενώ είμαι στην Τσιμισκή σταματάνε τέσσερις με φωτογραφικές μηχανές από άλλη πόλη και λένε: "Ααα! Ο Σερβετάς! Να βγάλουμε μια φωτογραφία;". Εγώ είμαι μες στην κηδεία και σκέφτομαι, χαμογελάω και λέω ότι αν ήταν ο πατέρας μου εδώ θα είχαμε πεθάνει στα γέλια. Βγάλαμε τις φωτογραφίες και χάρηκα που έφυγαν προτού καταλάβουν σε τι αμήχανη στιγμή είχαν έρθει και πώς το είχαν κάνει» κατέληξε.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.