Πενηντάρισε η Μελάνια Τραμπ - Έκοψε τούρτα στον Λευκό Οίκο

Πενηντάρισε η Μελάνια Τραμπ - Έκοψε τούρτα στον Λευκό Οίκο

Μισό αιώνα ζωής έκλεισε η Μελάνια Τραμπ με την «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ να δέχεται μέσω διαδικτύου τις εγκάρδιες ευχές ενός εκατομμυρίων συμπολιτών της

melania
Με την πανδημία του Convid- 19 να είναι το πρώτο μέλημα του Ντόναλντ Τραμπ, ο Αμερικανός πρόεδρος ευχήθηκε στη σύζυγό του «Χρόνια Πολλά» μ΄ένα σύντομο μήνυμα στο αγαπημένο του Twitter.

«Ήταν ένα πολύ σύντομο και άμεσο μήνυμα». Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν φημίζεται για τον ρομαντισμό του. Αυτή την Κυριακή, 26 Απριλίου, η «Πρώτη Κυρία» γιόρτασε τα 50α της γενέθλια, με τον Ντόναλντ Τραμπ της εύχεται μέσω Twitter χρόνια πολλά ... με ένα πολύ γρήγορο μήνυμα», σχολιάζουν τα διεθνή ΜΜΕ αναπαράγοντας τις ευχές του Αμερικανού προέδρου.

«Χρόνια πολλά στη Μελάνια, τη μεγάλη μας Πρώτη Κυρία!», έγραψε χθες ο Τραμπ σε μήνυμά του στο Twitter.




Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η Μελάνια έκοψε την γενέθλια τούρτα σε στενό κύκλο στο Λευκό Οίκο έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, τον γιο τους, Μπάρον και λίγους εκλεκτούς καλεσμένους, τους οποίους δεν κατονομάζει.

Η αγαπημένη κόρη του Τραμπ, Ιβάνκα, έστειλε ευχές στη Μελάνια για τα γενέθλιά της, όπως γράφει το επίμαχο δημοσίευμα.

Κλείσιμο
ivanka


Για τα 49α γενέθλιά της, η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ είχε απολαύσει ένα λουκούλλειο δείπνο με τον σύζυγό της και τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Σίνζο Αμπε με την σύζυγό του στον Λευκό Οίκο.

Αμερικανοί αναλυτές θεωρούν πως, το πρώην μοντέλο από τη Σλοβενία κατάφερε να προσαρμοστεί στο ρόλο της «Πρώτης Κυρίας» με επιτυχία.

Έκανε μαθήματα ορθοφωνίας και άλλαξε τον ενδυματολογικό της στυλ έτσι ώστε να συνάδει με τα νέα της καθήκοντα.

Μελάνια και Τραμπ είναι δεκαπέντε χρόνια ενωμένοι με τα δεσμά του γάμου. Μπορεί το ζευγάρι να κοιμάται σε ξεχωριστά δωμάτια, αλλά η τρίτη σύζυγος του Αμερικανού προέδρου ξυπνά κάθε πρωί την ίδια ώρα με τον ένοικο του Λευκού Οίκου, στις 5.30 π.μ..

melania3


Προτού επιβληθεί το «lockdown» λόγω του κορωνοιού, η Μελάνια φρόντιζε κάθε πρωί τον 14χρονο γιο της Μπάρον. Του ετοιμάζεται το πρωινό και του υπενθύμιζε να μην ξεχάσει τις εργασίες του.
Τώρα όμως ο γιος της κάνει τα μαθήματά του μέσω τηλεκπαίδευσης.






Ειδήσεις σήμερα: 

Το συγκλονιστικό «γράμμα» μιας μαμάς με παιδί στο φάσμα του αυτισμού: «Μανούλες με μοναδικά παιδιά μην εγκαταλείπετε ποτέ»

Ανοίγει απόψε η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης - Δείτε την ώρα

Κορωνοϊός: Δύο ακόμα θάνατοι στην Ελλάδα - 136 συνολικά οι νεκροί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης