Θεσσαλονίκη: Εμπρηστική επίθεση σε οχήματα εταιριών courier
Αστυνομικές πηγές αποδίδουν την ενέργεια στον αντιεξουσιαστικό χώρο και τη συνδέουν με τις καταγγελίες για αισχροκέρδεια στα κόστη αποστολής από εταιρεία courier
Εμπρηστική επίθεση σε δύο οχήματα εταιριών courier σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκηκαι συγκεκριμένα στην οδό Αγίου Δημητρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, στις 22:40, ένα άτομο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του τοποθέτησε στο δεξί εμπρόσθιο ελαστικό του κάθε οχήματος πλάκες παραφίνης και στα συνέχεια τις άναψε με αναπτήρα. Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής η φωτιά που προκλήθηκε προκάλεσε περιορισμένης έκτασης φθορές στα δύο οχήματα.
Οι κινήσεις του δράστη καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας καταστήματος, ενώ για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Αστυνομικές πηγές αποδίδουν την ενέργεια στον αντιεξουσιαστικό χώρο και τη συνδέουν με τις καταγγελίες για αισχροκέρδειαστα κόστη αποστολής από εταιρεία courier.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.