Απαγόρευση κυκλοφορίας: Το γκράφιτι κόστισε 150 ευρώ σε δυο νεαρούς στη Ρόδο
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν με την κατηγορία της φθοράς δημόσιας περιουσίας, αλλά πλήρωσαν και πρόστιμο επειδή κυκλοφορούσαν χωρίς άδεια
Θέλησαν να μιμηθούν τον 16χρονο με τα αρχικά S.F. που δημιούργησε ένα εντυπωσιακό graffiti για την πανδημία του κορωνοϊού στην ταράτσα πολυκατοικίας στην Βουλιαγμένη δυο νεαροί στη Ρόδο, αλλά το πλήρωσαν ακριβά καθώς παραβίασαν και την απαγόρευση κυκλοφορίας!
Οι αστυνομικοί που έκαναν ελέγχους το βράδυ της Δευτέρας για την εφαρμογή των μέτρων απαγόρευσης της μετακίνησης, εντόπισαν τους δύο φίλους ηλικίας 18 και 19 χρόνων να κάνουν γκράφιτι στους τοίχους του Βενετοκλείου και τους συνέλαβαν με την κατηγορία της φθοράς δημόσιας περιουσίας.
Οι επίδοξοι ζωγράφοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου και με την κατηγορία της παραβίασης των μέτρων, ενώ ήδη τους επιβλήθηκε τσουχτερό πρόστιμο ύψους 150 ευρώ για τον καθένα, όπως προβλέπει η υπουργική απόφαση.
Η bwin συγχαίρει θερμά τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας, μια επιτυχία που επισφραγίζει μια ονειρική σεζόν και μια άρτια, ουσιαστική συνεργασία, γραμμένη με συνέπεια και κορυφές.
Valor Movies. Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια ελληνική streaming πλατφόρμα. Έρχεται να δώσει, όπως λέει και το όνομά της, πραγματική «αξία» στον χρόνο που αφιερώνουμε μπροστά στην οθόνη μας.