Βαρβάκειος: Αυξημένη η κίνηση, φθηνότερο φέτος το σαρακοστιανό τραπέζι

Βαρβάκειος: Αυξημένη η κίνηση, φθηνότερο φέτος το σαρακοστιανό τραπέζι

Πτώση των τιμών κατά 15-20% -Ενδεικτικά το χταπόδι ξεκινά από 8 ευρώ και καταλήγει σε 16 ευρώ ενώ πέρυσι έφτανε τα 19  -Η σουπιά έχει 11,80 ευρώ ενώ πέρυσι είχε 14 ευρώ.

varvakios-arthrou
Οι πάγκοι των ιχθυοπωλείων στη Βαρβάκειο είναι γεμάτοι με θαλασσινά και οι ιχθυοπώλες περιμένουν τους τελευταίους πολίτες που δεν πρόλαβαν να ψωνίσουν τις προηγούμενες ημέρες να αγοράσουν τα απαραίτητα προϊόντα για το σαρακοστιανό τραπέζι.

Σύμφωνα με τους επαγγελματίες της ιχθυαγοράς, η οποία έχει μπει για τα καλά σε εορταστικό κλίμα, η κίνηση παρουσιάζεται αυξημένη ενώ σήμερα Καθαρά Δευτέρα θα κορυφωθεί.

Bιντεο Βαρβάκειος


Οι τιμές των προϊόντων βρίσκονται σε ικανοποιητικά επίπεδα και η κίνηση τις προηγούμενες ημέρες ήταν καλή. Το φετινό Σαρακοστιανό τραπέζι αναμένεται να είναι φθηνότερο. Οι τιμές σε θαλασσινά και οστρακοειδή σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς, είναι αρκετά χαμηλότερες σε σύγκριση με πέρυσι.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ψαραγοράς, Σπύρο Κοράκη, φέτος λόγω του ευνοϊκού καιρού ο καταναλωτής θα βρει κάθε λογής ψάρι στην Βαρβάκειο αγορά. Υπάρχει επίσης μια πτώση των τιμών κατά 15-20 τοις εκατό. Το χταπόδι ξεκινά από 8 ευρώ και καταλήγει σε 16 ευρώ ενώ αντίστοιχα πέρυσι έφτανε τα 19 ευρώ. Η σουπιά έχει 11,80 ευρώ ενώ πέρυσι είχε 14 ευρώ.

Κλείσιμο
Bιντεο Βαρβάκειος (2)

Ανοιχτά για τους καταναλωτές θα παραμείνουν τα περισσότερα καταστήματα στην Κεντρική Αγορά του Καταναλωτή στο Ρέντη (ΟΚΑΑ), αλλά και η κεντρική ιχθυαγορά στη Βαρβάκειο μέχρι τις 2 το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας.

Ανοιχτά θα είναι επίσης τα ιχθυοπωλεία, οι φούρνοι και τα μίνι μάρκετ.Τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν κλειστά.
IMG_5776
IMG_5777
IMG_5775
IMG_5781
IMG_5783

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης