Επίσκεψη στο νοσοκομείο «Σωτηρία», ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορωνοϊόστην Αθήνα, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κίκιλιας.
«Ήρθα εδώ για να στηρίξω τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το παραιατρικό προσωπικό» γιατί όπως είπε «έχουν σηκώσει μεγάλο βάρος».
Ο κ. Κικίλιας τους ευχαρίστησε «για τον επαγγελματισμό και την πολλή καλή δουλειά» εκφράζοντας την στήριξη της πολιτείας σε όλους και όλες.
Όπως τόνισε ο κ. Κικίλιας «δεν χρειάζεται ούτε πανικός, ούτε εφησυχασμός» για τον κορωνοϊό. «Πρέπει ο καθένας από εμάς να προσέχει τον εαυτό του, να εφαρμόζει κανόνες υγιεινής. Δεν πρέπει όλοι να τρέχουμε στα νοσοκομεία, να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών. Βήμα-βήμα θα κάνουμε την προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» κατέληξε στις δηλώσεις του ο υπουργός Υγείας.
Αναφερόμενος στα 7 κρούσματα είπε ότι μέχρι σήμερα όλοι είναι καλά καθώς έχουν εμφανίσει ήπια συμπτώματα. Επικαλέστηκε το ιατρικό απόρρητο και δεν θέλησε να αποκαλύψει σε ποια νοσοκομεία νοσηλεύονται οι θετικοί στον κοροναϊό ασθενείς, ενώ ζήτησε να υπάρξει σεβασμός καθώς αυτοί οι άνθρωποι ήδη δέχονται μεγάλη ψυχολογική πίεση στην απομόνωση όπου παρακολουθούνται.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.