Βίντεο-ντοκουμέντο από το μαφιόζικο χτύπημα με τέσσερις τραυματίες στην Αγία Νάπα

Βίντεο-ντοκουμέντο από το μαφιόζικο χτύπημα με τέσσερις τραυματίες στην Αγία Νάπα

Δείτε καρέ- καρέ πως ο κουκουλοφόρος με το καλάσνικοφ  παρακολουθεί την καφετέρια όπου βρίσκονταν οι στόχοι του - Στη συνέχεια τρέχει και ανοίγει πυρ αδειάζοντας τη γεμιστήρα του όπλου με αποτέλεσμα να τραυματίσει τέσσερις ανθρώπους πριν εξαφανισθεί

cache_728x3000_Analog_medium_878289_45080_1622020
Συγκλονίζουν τα πλάνα από τη στιγμή που πραγματοποιείται το μαφιόζικο χτύπημα, με τους τέσσερις τραυματίες, τα ξημερώματα, σε καφετέρια στην Αγία Νάπα.

Άγνωστος κουκουλοφόρος, στις δύο τα ξημερώματα, άρχισε να πυροβολεί σε καφετέρια τραυματίζοντας τρεις άντρες και μια γυναίκα. Στόχος ήταν άλλος άντρας ο οποίος όμως είχε αποχωρήσει από τη καφετέρια δέκα λεπτά νωρίτερα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο δράστης κρύβεται και παρακολουθεί την καφετέρια. Ακολούθως, φορώντας κουκούλα προσεγγίζει πεζός και ανοίγει πυρ με καλάσνικοφ. Ο δράστης άδειασε τη γεμιστήρα που είχε στο όπλο.

Δείτε το βίντεο

Απόπειρα δολοφονίας Αγία Ναπα


Ο δράστης, μάλλον ξένος πληρωμένος εκτελεστής, κρυβόταν σε χώρο δίπλα στη καφετέρια και μετά την επίθεση έφυγε πεζός. Πιθανόν να είχε συνεργό καθώς υπάρχει μαρτυρία για μοτοσικλέτα που αναχώρησε από την περιοχή με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Οι τέσσερις τραυματίες έχουν σοβαρά τραύματα αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους. Πρόκειται για άτομα που τραυματίστηκαν ήταν θαμώνες της καφετέριας και δεν είχαν καμία σχέση με τον επιχειρηματία που εικάζεται ότι ήταν ο στόχος της επίθεσης.

Κλείσιμο
Αστυνομικές πηγές, ανέφεραν στο protothema.gr, ότι η απόπειρα έχει να κάνει με οργανωμένο έγκλημα και συνδέεται με τον πενταπλο και τον τετραπλό φόνο που έγιναν στην Αγία Νάπα το 2014 και το 2016.

Η αστυνομία εντόπισε το αυτόματο όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης σε απόσταση 200 μέτρων από τη καφετέρια που έγινε η απόπειρα. Έξω από τη καφετέρια βρέθηκαν 25 κάλυκες, κάτι που δείχνει ότι άδειασε ολόκληρη τη γεμιστήρα του όπλου.

Οι ανακριτές αναζητούν τα κίνητρα για να οδηγηθούν στους ηθικούς αυτουργούς, καθώς ο δράστης όπως όλα δείχνουν ήταν πληρωμένος εκτελεστής, πιθανότατα αλλοδαπός. Από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή εκτιμάται πως ο οπλοφορίας είχε και συνεργό που τον βοήθησε στη διαφυγή του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης