Πρόεδρος Ειδικών Φρουρών στον ΘΕΜΑ 104,6: Δολοφονική απόπειρα κατά εργαζομένων στο Κουκάκι

Πρόεδρος Ειδικών Φρουρών στον ΘΕΜΑ 104,6: Δολοφονική απόπειρα κατά εργαζομένων στο Κουκάκι

Ζήτησε να υπάρξει αναπροσαρμογή του ποινικού κώδικα και καυτηρίασε την απουσία καταδίκης των επεισοδίων στις καταλήψεις στο Κουκάκι από τον ΣΥΡΙΖΑ

koyka-mol
Για «δολοφονική απόπειρα κατά εργαζομένων» έκανε λόγο στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας για τα επεισόδια των «μπαχαλάκηδων» κατά αστυνομικών μετά την ανακατάληψη των δύο κτηρίων στο Κουκάκι.

Παράλληλα ο κ. Ντούμας καυτηρίασε τη σιωπή εκ μέρου του ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια αυτά που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι αστυνομικών αναρωτώμενος «δεν έπρεπε να υπάρχει καταδίκη από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ;».

Ο κ. Ντούμας έθεσε και το θέμα «αν η δικαιοσύνη είναι σε θέση να αποτρέψει τα άτομα αυτά ή να τους υποχρεώσει να πληρώσουν από το να κάνουν στο μέλλον τέτοιες ενεργειες».

Όπως εξήγησε «εάν δεν έχουν γιάφκες να κρύβουν τα πρόσωπά τους δεν μπορούν να κάνουν καταδρομικές επιθέσεις. Γι' αυτό θα ανακαταλαμβάνουν τα κτήρια αν η δικαιοσύνη δεν τους τιμωρεί. Αλλιώς να υπάρξει αναπροσαρμογή του ποινικού κώδικα γιατί δεν θα τελειώσουμε ποτέ με αυτό και θα γίνει "το γεφύρι της Άρτας"».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης