Δεν έχουν τελειώσει οι έρευνες για την κατάληψη στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.
Συγκεκριμένα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αναφερόμενη σε διάφορα δημοσιεύματα, διευκρινίζει με ανακοίνωσή της ότι «δεν υπάρχουν ακόμη αποτελέσματα γενετικού υλικού (DNA), ούτε άλλων εργαστηριακών ελέγχων από τα ευρήματα της κατάληψης» και προσθέτει:
«Κατά συνέπεια τα σχετικά δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Υπάρχουν αποτελέσματα ελάχιστων δακτυλικών αποτυπωμάτων κυρίως σε τοίχους και πόρτες ενός ολόκληρου διώροφου κτηρίου! Από αυτά ταυτοποιούνται τέσσερα (4) άτομα εκ των οποίων ο ένας αλλοδαπός. Για να γίνει εμφανής η προσπάθεια εξαφάνισης κάθε ίχνους, αξίζει να σημειωθεί ότι σε φορητό υπολογιστή βρέθηκε ένα μοναδικό δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη και κανένα στο πληκτρολόγιο.
Από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση, όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες».
Το My Health F1rst της Eurolife FFH δίνει τη δυνατότητα επιλογής για τη νοσηλεία, με ευελιξία, ξεκάθαρη λειτουργία και κάλυψη που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε περίπτωσης.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.