Το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο θεματικό πάρκο του Μύλου των Ξωτικών, στα Τρίκαλα, περιέγραψε μιλώντας στον «Θέμα 104,6», ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου.
Τα μικρά παιδιά είχαν ανέβει σε τρενάκι, στο λούνα παρκ του Μύλου, το οποίο, όμως, συγκρούστηκε με άλλο τρένο, που ήταν σταματημένο στο τέλος της διαδρομής. «Κατά το τέλος της διαδρομής, προσέκρουσε με λίγο μεγαλύτερη σφοδρότητα με το τελευταίο βαγονάκι», είπε ο δήμαρχος, και σημείωσε ότι δεν ήταν εκτροχιασμός όπως μεταδόθηκε.
«Τα παιδιά τρόμαξαν, τα μεταφέραμε προληπτικά στο νοσοκομείο. Δεν είχε τραυματιστεί κανείς», ανέφερε ο δήμαρχος λέγοντας ότι χθες «είχαμε ένα πιο σοβαρό συμβάν που έσπασε ένας το πόδι του στο παγοδρόμιο».
Όπως είπε Ο Δημήτρης Παπαστεργίου «δεν είχε κάποιο πρόβλημα το μηχάνημα, εκλέχθηκε. Καλό είναι να έχουμε ελέγχους».
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.