Βύρωνας: Τρίχρονη έφυγε από παιδικό σταθμό και βγήκε στον δρόμο χωρίς να το καταλάβει κανείς!

img15980_5e01594d8408fd7a32cab1d2f71f9ea0_600_450

Τη μικρούλα εντόπισε στο δρόμο κάτοικος της περιοχής και την επέστρεψε στον παιδικό σταθμό - «Θα μπορούσαμε να μιλάμε είτε για amber alert στην τηλεόραση είτε ακόμα και για κηδεία» είπε σοκαρισμένος ο πατέρας

Στιγμές μεγάλης αγωνίας έζησε  η οικογένεια της τρίχρονης Ηλέκτρας στον Βύρωνα από την απίστευτη περιπέτεια της μικρής. Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή όταν ο πατέρας άφηνε την κόρη στον παιδικό σταθμό. Το θρίλερ άρχισε  λίγη ώρα αργότερα.

Οι υπεύθυνοι του σταθμού ενημέρωσαν ότι η Ηλέκτρα ήταν άφαντη.

Σύμφωνα με το Star, όπως  καταγγέλλει ο πατέρας, η μικρή κατάφερε να διαφύγει της προσοχής των υπευθύνων και να βγει στο δρόμο χωρίς να την αντιληφθεί κανείς. Σύμφωνα με την μαρτυρία του, το παιδάκι σώθηκε από τύχη, καθώς εκείνη τη στιγμή δεν περνούσαν αυτοκίνητα από το σημείο.

Κάτοικος της περιοχής εντόπισε τη μικρή

«Θα μπορούσαμε να μιλάμε είτε για amber alert στην τηλεόραση είτε ακόμα και για κηδεία…», λέει σοκαρισμένος ο πατέρας. Άφησε την τρίχρονη κόρη του στον παιδικό σταθμό στον Βύρωνα το πρωί της Παρασκευής. Ήταν ήσυχος για την ασφάλειά της. Ξαφνικά ενημερώθηκε πως η μικρή είχε καταφέρει να ξεφύγει της προσοχής της δασκάλας και να βγει στο δρόμο.

«Από τα λεγόμενα του παιδικού σταθμού η μία εκδοχή ήταν επειδή είχαν μια θεατρική παράσταση και είχαν αφήσει ανοικτές τις πόρτες για να μεταφερθούν τα σκηνικά και η Ηλέκτρα χώθηκε μέσα σε ένα σκηνικό και ο άνθρωπος που μετέφερε τα σκηνικά την έβγαλε έξω καταλάθος», λέει ο πατέρας που καταγγέλλει πως το μόλις τριών χρονών παιδί διέσχισε 200 μέτρα και έφτασε μέχρι τη λεωφόρο.

Τη μικρούλα εντόπισε στο δρόμο κάτοικος της περιοχής και την επέστρεψε στον παιδικό σταθμό. «Ήταν η κυρία στο σπίτι της, την είδε, κατέβηκε και την ξαναπήγε στον παιδικό σταθμό».

Εντολή για Ένορκη Διοικητική Εξέταση έδωσε ο δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης.

Πριν έναν μήνα, υπενθυμίζεται ότι είχε απασχολήσει πολύ η υπόθεση του ξεχασμένου τρίχρονου αγοριού σε σχολικό παιδικού σταθμού της Παλλήνης.

ΣΧΟΛΙΑ (5)

123

Να απολυθεί η δασκάλα για να μάθει και να γίνει παράδειγμα για τις υπόλοιπες, να ξέρουν πως άμα χάσουν παιδί θα χάσουν και την δουλειά τούς.Τελος

Γονέας

Οι δάσκαλες είναι απασχολημένες με τα κινητά τους ολη την ώρα κοιτάνε αν τους έκαναν like στο facebook...Κανονικα οπως απαγορεύονται τα κινητά στα παιδιά θα έπρεπε να απαγορεύονται και στους δάσκαλος

Δημήτρης

Εγώ όταν ήμουν τρων χρονών την κοπαναγα από το σπίτι και πήγαινα στην παιδική χαρά με τα κουβαδάκια μου . Τι ωραία που πέρασα στο Χαιντενχαιμ της Γερμανίας . Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις.

Τι ζώα...

Το μόνο που τους απασχολεί είναι να τελειώσει το ωράριο τους να πάνε στο σπίτι τους.Τιποτ'αλλο.

ΤΟ ΜΗΝΙΆΤΙΚΟ...

Και η αγωνία...2 του μήνα...και 3 του μήνα...etc etc

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης