Κύπρος: Εντοπίσθηκε ο νταλικιέρης που οδηγούσε με τα πόδια

Κύπρος: Εντοπίσθηκε ο νταλικιέρης που οδηγούσε με τα πόδια

Πλέον αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να του αφαιρεθεί η επαγγελματική άδεια

podia-sto-timoni_0
Κύπριος, οδηγός νταλίκας, αποφάσισε να δείξει στο facebook πόσο χαλαρός είναι και ανάρτησε βίνετο στο οπίο φαίνεται να οδηγεί στον αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Λεμεσού με τα πόδια, ακούγοντας ραδιόφωνο. Αμέσως κινητοποιήθηκε η αστυνομία η οποία τον εντόπισε και τον κάλεσε για ανάκριση.
Οδήγηση με τα πόδια στο τιμόνι


«Ο οδηγός νταλίκας που οδηγούσε με τα πόδια, παραδέχθηκε το λάθος του και απολογήθηκε. Ήταν μια απερίσκεπτη και επιπόλαια πράξη, ενώ θα ερευνηθεί και το ενδεχόμενο να του αφαιρεθεί η επαγγελματική άδεια» δήλωσε ο Διευθυντής της Τροχαίας Ιωάννης Γεωργίου.


Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πολίτης 107.6» ο κ. Γεωργίου σημείωσε ότι ο 43χρονος επαγγελματίας οδηγός παραδέχθηκε την πράξη του, ισχυρίστηκε κάποια πράγματα που φαίνεται να μην ευσταθούν ενώ η έρευνα θα ολοκληρωθεί σήμερα και η υπόθεση θα πάει στο Δικαστήριο τη Δευτέρα. Πρόσθεσε ότι η Αστυνομία του έχει προσάψει κατηγορίες, ενώ αναμένεται να τιμωρηθεί για αμελή οδήγηση και απερίσκεπτη πράξη. Επαφίεται πλεόν στο δικαστήριο εάν τον κρίνει ένοχο τι ποινή θα του επιβληθεί.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης