Κρήτη: Τροχαία και κατολισθήσεις από την κακοκαιρία

Κρήτη: Τροχαία και κατολισθήσεις από την κακοκαιρία

Προβλήματα στο εθνικό οδικό δίκτυο του νησιού, το απόγευμα της Πέμπτης, λόγω της κακοκαιρίας - Έγινε... η νύχτα μέρα από τις αστραπές - Δείτε φωτογραφίες

trohaioethniki_4_0
Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει από το απόγευμα πολλές περιοχές της Κρήτης, με συνέπεια να καταγράφονται και τα πρώτα προβλήματα.

Λίγο πριν τις 7, σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Ρεθύμνου - Χανίων στο ύψος του Καβρού μετά τη σύγκρουση οχημάτων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.

Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε ένα ακόμη τροχαίο στις Βρύσσες Αποκορώνου. Μέχρι στιγμής, πάντως, από το ΕΚΑΒ δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

Επιπλέον, μαρτυρίες αναφέρουν πως έχει γίνει και κατολίσθηση, στο ύψος του Φόδελε. Να σημειωθεί ότι σε περιοχές του Ρεθύμνου αλλά και του Ηρακλείου έριξε και χαλάζι.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, τις τελευταίες ώρες έχουν καταγραφεί αρκετά τροχαία ατυχήματα σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου εξαιτίας της ολισθηρότητας του δρόμου χωρίς όμως να σημειωθεί κάποιος σοβαρός τραυματισμός.


Έγινε... η νύχτα μέρα από τις αστραπές

Η νύχτα ... μέρα έγινε στον κρητικό ουρανό από τις αστραπές που έπεσαν εξαιτίας της κακοκαιρίας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες του Γιάννη Τσιγκένη από τη Σύλλαμο Ηρακλείου

keraynoitsiikenisgiannis
keraynoitsiikenisgiannis2
keraynoitsiikenisgiannis4

Πηγή: ekriti.gr, cretapost

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης