Πύργος: Επέστρεψαν την τσάντα που έκλεψαν ανήλικοι μέσα από Ι.Χ.!

Πύργος: Επέστρεψαν την τσάντα που έκλεψαν ανήλικοι μέσα από Ι.Χ.!

Οι ανήλικοι δράστες είναι μόλις 11 και 13 ετών

klopi_tsantas
Σε μια προσπάθεια να πέσουν όσο το δυνατό περισσότερο στα μαλακά δυο λιλιπούτειοι τσαντάκηδες που άρπαξαν την τσάντα μίας ηλικιωμένης μέσα από το αυτοκίνητό της ενώ οδηγούσε με χαμηλή ταχύτητα σε ένα πάρκινγκ στον Πύργο, ένας γνωστός τους την... επέστρεψε στο θύμα!

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη λίγη ώρα μετά την σύλληψη των ανήλικων δραστών που είναι μόλις 11 και 13 χρόνων και ενός 21χρονου συνεργού τους από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Η τσάντα της γυναίκας, που είχε μέσα 80 ευρώ και προσωπικά της έγγραφα δεν βρέθηκε άμεσα στον χώρο στάθμευσης, αλλά λίγο αργότερα την επέστρεψε στην ηλικιωμένη ένας γνωστός των συλληφθέντων, με ακέραιο το περιεχόμενο αλλά με 30 από τα 80 ευρώ να λείπουν!

Οι συλληφθέντες προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Πύργου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που περιλαμβάνει τους γονείς των ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους. Ωστόσο, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας στον οποίο οδηγήθηκαν ενημερώθηκε για την «κίνηση καλής θέλησης» να επιστραφεί η κλεμμένη τσάντα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης