Την απίστευτη αποκάλυψη ότι εργαζόμενη στο εργοστάσιο ανακύκλωσης του Δήμου Ηρακλείου υπέστη σοκ όταν βρήκε «ένα μωρό σε τάπερ», έκανε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Δημόκριτος Σαλούστρος κατά τη διάρκεια της χθεσινής πρώτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου της νέας περιόδου.
Το θέμα αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας των εργαζομένων για το γεγονός ότι έχουν μείνει απλήρωτοι από τον ιδιώτη που λειτουργεί το ΚΔΑΥ.
Όπως διευκρινίστηκε επρόκειτο για έμβρυο, προφανώς από αποβολή, που πετάχτηκε στα σκουπίδια μέσα σε τάπερ στις αρχές του 2018, ενώ ταυτόχρονα έγινε γνωστό ότι μια ενεργή οβίδα εντοπίστηκε στον ιμάντα της ανακύκλωσης του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) του Ηρακλείου, ακριβώς ένα χρόνο πριν από το έμβρυο, δηλαδή στις αρχές του 2017.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.