Μπαράζ επιθέσεων κατά γραφείων της Νέας Δημοκρατίας αλλά και υποκαταστημάτων τραπεζών σημειώθηκε τα ξημερώμα της Κυριακής προς Δευτέρα με την αστυνομία να προχωρά σε 25 προσαγωγές.
Σε βίντεο από μια από τις επιθέσεις - στον Άγιο Δημήτριο - έχουν καταγραφεί οι δύο κουκουλοφόροι να πετούν πέτρες προς τα γραφεία της ΝΔ.
Στο βίντεο, που δημοσιοποίησε ο ΣΚΑΪ, φαίνονται τα δύο άτομα να πετούν συνολικά πέντε πέτρες.
Το μοναδικό που τους «διέκοψε» ήταν ένα διερχόμενο αυτοκίνητο. Όταν το ΙΧ πέρασε από μπροστά τους οι κουκουλοφόροι συνέχισαν τη δράση τους πριν τελικά να αποχωρήσουν με δύο μοτοσικλέτες.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.