ΔΕΘ 2019: Βίντεο από την εντυπωσιακή επίδειξη της ΕΚΑΜ με ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΕΘ 2019: Βίντεο από την εντυπωσιακή επίδειξη της ΕΚΑΜ με ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Οσοι επισκεφθούν το περίπτερο της ΕΛ.ΑΣ. στη ΔΕΘ θα δουν από κοντά drones της Υπηρεσίας μη Στελεχωμένων Αεροσκαφών - Στην ομιλία του υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε: «Όταν ο κόσμος κλειδαμπαρώνεται στα σπίτια του, όταν υπάρχει φόβος για τον άνθρωπο που είναι μέσα στο σπίτι του την νύχτα ή την ημέρα τότε δεν μπορούμε να αισθανόμαστε καλά εμείς στην Ελληνική Αστυνομία»

b3183d0439df98e91f6a109385d61ff6_XL
Εντυπωσιακή επίδειξη, παραουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, πραγματοποίησαν οι άνδρες της ΕΚΑΜ οι οποίοι έκλεψαν την παράσταση, στη ΔΕΘ.

Ο πρωθυπουργός, που νωρίτερα είχε παραστεί και στην άσκηση των ειδικών δυνάμεων, παρακολούθησε τους άνδρες της ΕΚΑΜ να προβαίνουν σε κατάβαση από ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Οσοι επισκεφθούν το περίπτερο της ΕΛ.ΑΣ. στη ΔΕΘ θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πώς λειτουργούν τα επιστημονικά εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, θα δουν από κοντά drones της Υπηρεσίας μη Στελεχωμένων Αεροσκαφών, ενώ θα ενημερωθούν και από εξειδικευμένους αστυνομικούς της Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την αντιμετώπιση bullying και για τρόπους ασφαλούς πλοήγησης και προστασίας ανηλίκων.

Thestival.gr Επιδείξεις Εγκαίνια περιπτέρου Αστυνομίας


Χρυσοχοϊδης: Ανάγκη να προστατέψουμε τα σύνορά μας

Στην ομιλία του, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επισήμανε την ανάγκη «να προστατέψουμε τα σύνορά μας για να αντιμετωπίσουμε τους μεγάλους κινδύνους που έρχονται από την Ανατολή, η οποία είναι γεμάτη πολέμους, φωτιές, πολλές απειλές και είμαστε εδώ ακριβώς για να υπερασπιστούμε τα σύνορά μας. Είναι μια προσπάθεια που συνδυάζεται στη συνέχεια με την ασφάλεια στο εσωτερικό της χώρας. Δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη χώρα μας. Όταν ο κόσμος κλειδαμπαρώνεται στα σπίτια του, όταν υπάρχει φόβος για τον άνθρωπο που είναι μέσα στο σπίτι του την νύχτα ή την ημέρα τότε δεν μπορούμε να αισθανόμαστε καλά εμείς στην Ελληνική Αστυνομία».

Κλείσιμο
«Δεν θα συμβιβαστούμε μέχρις ότου εξαλείψουμε πλήρως εκείνους τους εγκληματίες που μπαίνε στα σπίτια, τρομοκρατούν τους ανθρώπους, πανικοβάλουν τους πολίτες και δημιουργούν φόβους οι οποίοι στη συνέχεια γίνονται ακραίες συμπεριφορές και γίνονται πελάτες των ακραίων ακροδεξιών ρατσιστικών τάσεων στην πολιτική ζωή της χώρας», συμπλήρωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Στα εγκαίνια ήταν παρόντες ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιώργος Κουμουτσάκος, βουλευτές και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας. Όσοι επισκεφτούν το Πληροφοριακό Κέντρο της ΕΛΑΣ θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πώς λειτουργούν τα επιστημονικά εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, θα δουν από κοντά drones της Υπηρεσίας μη Στελεχωμένων Αεροσκαφών, ενώ θα ενημερωθούν και από εξειδικευμένους αστυνομικούς της Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την αντιμετώπιση bullying και για τρόπους ασφαλούς πλοήγησης και προστασίας ανηλίκων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης