Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και η φωτογραφία του 27χρονου Γάλλου που εξαφανίστηκε πριν από μερικές μέρες στη Χαλκιδική.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της υπηρεσίας Γραμμή Ζωής - Silver Alert πρόκειται για τον 27χρονο Guillaume Mattarelli, ο οποίος εξαφανίστηκε στην παραλία Αζάπικο στη Χαλκιδική όπου συμμετείχε στο φεστιβάλ Free Earth.
Ο 27χρονος εξαφανίστηκε στις 26 Αυγούστου. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο άντρας έχει καστανοπράσινα μάτια και έχει τατουάζ ένα κεφάλι μαϊμούς.
Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο ενώ, όπως αναφέρει το Silver Alert, ο συναγερμός κοινοποιείται κατόπιν αιτήματος του γαλλικού προξενείου στη Θεσσαλονίκη.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».