Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι στο φωταγωγό
Η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο
Πτώση γυναίκας σε φωταγωγό πολυκατοικίας σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής, στην οδό Αισώπου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Γύρω στις 22:30 και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η γυναίκα έπεσε από τον δεύτερο όροφο στον εσωτερικό φωταγωγό του κτηρίου.
Η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.
Στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής προκειμένου να συνδράμουν στην επιχείρηση απεγκλωβισμού της, ωστόσο δεν χρειάστηκε να επιχειρήσουν, καθώς η γυναίκα είχε ήδη μεταφερθεί μέσω πόρτας που ξεκλείδωσε κάποιος από τους ενοίκους της πολυκατοικίας στον φωταγωγό.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς