Μύκονος: Πριβέ πάρτι με sex, drugs και €1.000 είσοδο

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
sexy_mykonos_art

Στην τιμή περιλαμβάνονται μουσική από τους καλύτερους DJs στον κόσμο, άφθονο αλκοόλ, μυσταγωγικές τελετές που καταλήγουν σε σεξουαλικά όργια, αλλά και ναρκωτικά κάθε είδους - Τι καταγγέλλει ο σύλλογος καταστηματαρχών του νησιού

Πριβέ πάρτυ με είσοδο 1.000 ευρώ, χρήση ναρκωτικών ουσιών και σεξουαλικά όργια σε βίλες του νησιού καταγγέλλουν σε επιστολή τους τα μέλη του Σωματείου Καταστηματαρχών Μυκόνου προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, τον υφυπουργό Φορολογικής Πολιτικής Απόστολο Βεσυρόπουλο και τον υφυπουργό Τουρισμού Μάνο Κόνσολα.

Ενα μεγάλο πάρτυ φοροδιαφυγής που είναι σχεδόν αδύνατον να εντοπιστεί ακόμη και από τα δεκάδες κλιμάκια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) που εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα σαρώνουν το νησί, κυνηγώντας τους παραβάτες, κορυφώνεται αυτές τις ημέρες στη Μύκονο. Μεμονωμένα άτομα ή ομάδες ατόμων, Ελληνες και ξένοι, που γνωρίζουν απέξω την ανθρωπογεωγραφία του νησιού, τα πρόσωπα-κλειδιά που έχουν τη δυνατότητα με ένα SMS να μετακινούν μπουλούκια από το ένα μέρος στο άλλο κερδίζοντας έτσι χιλιάδες ευρώ, διοργανώνουν πριβέ βραδιές σε πολυτελέστατες επαύλεις και θαλαμηγούς με εισιτήριο 1.000 ευρώ και, φυσικά, χωρίς να κόβουν αποδείξεις.

Στην τιμή περιλαμβάνονται σχεδόν όλα: μουσικές από τους καλύτερους DJs στον κόσμο, άφθονο αλκοόλ, μυσταγωγικές τελετές που καταλήγουν σε σεξουαλικά όργια, μέχρι οι πιο πιθανές και απίθανες ναρκωτικές ουσίες που διαφημίζονται στο Διαδίκτυο ως «ελιξίρια» και «refreshments». Χιλιάδες τουρίστες μετακινούνται με βανάκια κάθε βράδυ από τα beach bar και τα bar του νησιού σε συγκεκριμένες βίλες μέχρι τα ξημερώματα. Ορισμένοι, όντας σε άθλια κατάσταση από την κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών, καταλήγουν όχι στα δωμάτιά τους, αλλά στο Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες.

00_111111


Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το περιεχόμενο της επιστολής που έστειλαν τα μέλη του Σωματείου Καταστηματαρχών Μυκόνου προς όλους τους αρμόδιους υπουργούς της νέας κυβέρνησης, καθώς και στις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές, κάθε βράδυ στη Μύκονο γίνονται τουλάχιστον τρία μεγάλα πάρτυ σε βίλες, στις οποίες στήνεται από τους διοργανωτές ένα πραγματικό κέντρο διασκέδασης με δυνατή μουσική και ηχεία-πύργους, φωτορυθμικά, μπαρ με ποτά και μπουκάλια, ακόμα και πυροτεχνήματα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι καταστηματάρχες, οι βίλες φρουρούνται από security που έχουν πάρει σαφείς και αυστηρές οδηγίες να ελέγχουν την πρόσβαση, ώστε να μην μπορεί κανένας τρίτος να εισέλθει στον χώρο του πάρτυ χωρίς να έχει πάρει την απαραίτητη πρόσκληση, έχοντας φυσικά προπληρώσει για την είσοδό του εισιτήριο που ξεκινά από τα 1.000 ευρώ και αυξάνεται ανάλογα με τις έξτρα παροχές που περιλαμβάνονται στα πακέτα, τα οποία πωλούνται διαδικτυακά.

Οι καταστηματάρχες επικαλούνται μαρτυρίες πελατών τους, οι οποίοι φεύγουν από τα μαγαζιά τους και πηγαίνουν να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους στις εν λόγω βίλες, που διαπιστώνουν ότι στα σπίτια γίνεται ανεξέλεγκτη χρήση ναρκωτικών ουσιών, την οποία ευνοεί η δυνατή μουσική και το αλκοόλ που ρέει άφθονο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρουν στην επιστολή τους οι καταστηματάρχες, φέτος, κάποιοι από τους διοργανωτές των εν λόγω events έφτασαν στο σημείο να δημιουργήσουν και ιστοσελίδα προκειμένου να αλιεύσουν πελάτες και να εισπράξουν την αμοιβή τους που μεταφράζεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, δεδομένου ότι προσελκύουν και χιλιάδες τουρίστες που δεν έχουν αντίρρηση να πληρώσουν πολλά αρκεί να πάρουν αυτό που θέλουν. Ενα ενδεικτικό site είναι το www.illumina.io/events/illumina-mykonos-2019. Το εν λόγω site, με το πρόσχημα ομιλιών και διαλογισμού, σύμφωνα με τους καταστηματάρχες, διοργανώνει πριβέ πάρτυ σε διαφορετικές βίλες κάθε ημέρα, ώστε να μην μπορούν να εντοπιστούν από τις αρμόδιες αρχές.

kkkk_111
Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες ενημερώνονται μέσω WhatsApp ή Viber για την τοποθεσία της βίλας όπου γίνεται το πάρτυ λίγες ώρες πριν αρχίσει


Μάλιστα, όπως λένε, οι ενδιαφερόμενοι πελάτες ενημερώνονται για την τοποθεσία της βίλας όπου γίνεται το πάρτυ λίγες ώρες πριν ξεκινήσει. Τους στέλνουν τις συντεταγμένες της βίλας μέσω WhatsApp ή Viber ώστε να μην μπορούν να τους εντοπίσουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί. Οι τιμές εισόδου ανά άτομο ή τραπέζι ξεκινούν από 500-1.000 ευρώ και μπορεί να φτάσουν και τα 10.000 ευρώ! Είναι αυτονόητο ότι στα εν λόγω πάρτυ δεν εκδίδονται φορολογικές αποδείξεις, ούτε οι εργαζόμενοι σε αυτά είναι ασφαλισμένοι.

Εμείς συμπληρώσαμε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή μας σε ένα από αυτά τα events, και μας ζήτησαν να πληρώσουμε 2.375 δολάρια το άτομο μέσω της γνωστής online υπηρεσίας PayPal, δίχως να μας παρέχεται εναλλακτική επιλογή για παράδειγμα, να υπάρχει η δυνατότητα να καταθέσουμε τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό εταιρείας ή φυσικού προσώπου. Επιπλέον, δεν αναφερόταν πουθενά η ακριβής τοποθεσία όπου θα διεξάγονταν τα events, παρά μόνο ότι αφορούσε ένα συγκρότημα τριών πολυτελών βιλών με απρόσκοπτη θέα στη Δήλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΘΕΜΑτος», σε αυτές τις εκδηλώσεις χρέη σεκιούριτι φέρονται να εκτελούν και όργανα του νόμου, χωρίς να διευκρινίζεται αν πρόκειται για αστυνομικούς που υπηρετούν στο Α.Τ. Μυκόνου ή για συναδέλφους τους που έρχονται μιλημένοι από την Αθήνα γι’ αυτή τη δουλειά, καθώς τα λεφτά είναι πολύ καλά. Σημειώνεται, δε, όπως αναφέρουν και στην επιστολή τους οι καταστηματάρχες, ότι οι διοργανωτές εκμεταλλεύονται το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο και δηλώνοντας ότι πρόκειται για ιδιωτικό πάρτυ σε κατοικία, εμποδίζουν την είσοδο στην Αστυνομία ή σε οποιονδήποτε άλλον ελεγκτικό μηχανισμό (Εφορία, Επιθεώρηση Εργασίας).

Οι καταστηματάρχες υποστηρίζουν ότι αυτές οι εκδηλώσεις στις βίλες δημιουργούν αθέμιτο ανταγωνισμό ως προς τις επιχειρήσεις τους, καθώς αποσπούν τους πελάτες τους, δεν τηρούν κανένα στοιχείο νομιμότητας ούτε ως προς τις φορολογικές τους υποχρεώσεις, ούτε ως προς τα όρια των ντεσιμπέλ, ούτε ως προς τα ωράρια λειτουργίας. Υποστηρίζουν ότι οι βίλες αυτές μετατρέπονται σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια λειτουργίας/γνωστοποίηση, προκειμένου να μπορούν να εισέλθουν τα αστυνομικά όργανα, για να μπορέσουν να εφαρμόσουν την Α5/3010/1985 υγειονομική διάταξη για την ηχορύπανση, αλλά και λοιπούς αστυνομικούς ελέγχους (για ναρκωτικές ουσίες κ.λπ.), αλλά και για να μπορούν να εισέλθουν και οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ιδιοκτήτες βίλας στους χώρους της οποίας διοργανώθηκε πάρτυ, υποστηρίζουν ότι εξαπατήθηκαν γιατί την είχαν νοικιάσει για απλή διαμονή και τώρα στρέφονται νομικώς κατά εκείνων στους οποίους τη νοίκιασαν.


pdf_ak
Η καταγγελία του Σωματείου Καταστηματαρχών Μυκόνου προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδη για το μεγάλο πάρτυ φοροδιαφυγής σε βίλες της Μυκόνου Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσηή μας, τουλάχιστον τέσσερα μεγάλα πάρτυ αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο σε επιλεγμένες βίλες του νησιού, και μάλιστα με καλεσμένους DJs που θα έρθουν απευθείας από την Ιμπιζα. Λέγεται ότι θα πληρωθούν μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ ο καθένας μόνο και μόνο για να παίξουν μουσική μόλις για λίγες ώρες ώστε να προσελκύσουν ακόμη περισσότερη πελατεία. Ηδη οι προσκλήσεις έχουν σταλεί μέσω εφαρμογών messenger από τους διοργανωτές στους concierges, οι οποίοι προσφέρουν υψηλές παροχές υπηρεσιών σε ευκατάστατους πελάτες, υποσχόμενοι ότι στη Μύκονο τίποτα δεν είναι ανέφικτο. Αυτοί σε συνεργασία με τους διοργανωτές των πριβέ πάρτυ θα φροντίσουν ώστε να μαζέψουν τον κόσμο από τα μπαρ, τα ξενοδοχεία και τα σοκάκια του νησιού και με τη συνδρομή πολυτελών βαν να τους μεταφέρουν στις βίλες ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξε η Ιμπιζα πριν από μερικά χρόνια, έως ότου παρακμάσει και βγει από τον χάρτη προτίμησης του διεθνούς τζετ σετ.

ΣΧΟΛΙΑ (89)

βασω

ας κανουν οτι θελουν εμεις γιατι να πληρωνουμε τους μεθυσμενους???? να εχουν κ γιατρους κ νοσοκομες κ οτι χρειαζετε μεσα στο πακετο για να συνελθουν...

Λαρσαίος

Στον Κάμπο εμείς αυτά τα κάνουμε από τα 17 μας και δωρεάν. Γατάκια Μυκονιάτες τώρα ξυπνήσατε

Dimitris

Με ντομάτες και αγγούρια και την Κούλα την κατσικούλα τα έκανες εσύ στον κάμπο φίλε....μην μπερδεύεσαι...

Νεκταριος

Όλες οι ψωνάρες πάνε στη Μύκονο χωρίς δεύτερο βρακι για να βγάλουν τη καλύτερη σελφι για το ινσταγκραμ κ ότι αρπάξει ο πισινός!!! Αλλά τόσα ξέρουν, τόσα κάνουν!!!

Αλλος

Πρωτοθεμα, άσε τις μ....ες Δεν είναι αυτή η Μύκονος. Δεν ενδιαφέρουν αυτά. Σοβαρευτείτε.

Πέτρος 67

Χιλιάρικο για κικιρικι; Ακριβό... Αγοράζω Datsun μιλάμε...

Άγις

Στη Μύκονο διασκεδάζεις όταν ΞΕΡΕΙΣ από ΠΡΙΝ πας, τι ζητάς ΕΣΥ!__Όχι πάντως ...ήσυχες διακοπές με μπάνιο γιά ..."ηλιοθεραπεία" και ..."υγιεινά λουτρά" γιά τον ...χειμώνα!.. Έτσι;

George

Έχω πάει σε πολλά νησιά (Κέρκυρα, Πάρο, Νάξο, Ρόδο, Κρήτη, 'Ιο, Σαντορίνη, Κάρπαθος, Κύθηρα, Ύδρα, Πόρος, Σπέτσες, κτλ.) Ανάμεσα σε αυτά, είχα πάει μια φορά και Μύκονο για ένα διήμερο. Σε όλους τους γνωστούς μου, τους λέω ότι θα ξαναπήγαινα με ευχαρίστηση σε όλα τα νησιά που έχω πάει ήδη, σε όλα, εκτός από την Μύκονο. Οι περισσότεροι που δεν έχουν πάει, ή απλά πέρασαν αλλά δεν έμειναν, νομίζουν ότι τους κάνω..πλάκα!! Όσοι πήγαν, οι περισσότεροι τουλάχιστον, συμμερίζονται την άποψή μου. Η Μύκονος σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγα ότι με ενθουσίασε, ούτε καν στην διασκέδαση, για την οποία υποτίθεται ότι είναι και διάσημη.

.

Δεν που δεν, γιατί δεν πας για ψάρεμα;

Νίκος

Φίλε για διασκέδαση θα συμφωνήσω , από άποψη όμως παροχών υπηρεσιών σε θάλασσα και φαγητό είναι δέκα χρόνια μπροστά από όλους , ανεξαρτήτως ότι πολλά από αυτά είναι υπεραξία

Ιλλουμινάτι!

Δεν βλεπετε οτι το illumina.io παραπέμπει ξεκάθαρα σε Ιλλουμινάτι; Αυτοί καθορίζουν τις τύχες μας σε ιδιωτικά πάρτυβ οοουυυυυ! (μεταξύ μας μπήκα στο site και μου φάνηκε new age χιπστεριά μέχρι εκεί που δεν πάει αλλο, ψάχνουν για κορόιδα, αν γ...μησει κανείς σε αυτά τα πάρτυ τηλεφωνήστε μου).

Γιωργος Τσομπανιδης διμετρος κολυμβητης

Κομίζετε γλαύκα εις Αθήνας. Σιγά την είδηση το ξέρει μέχρι και η τελευταία κυράτσα στο Έβρο ότι η Μύκονος είναι το νησί της ακολασίας. Το ότι υπάρχουν άτομα που πληρώνουν 1000 ευρώ για να γλεντήσουν ξένες το αφήνω ασχολίαστο !!!!!!!!!!!! Οποιοσδήποτε εμφανίσιμος Έλληνας 18 μέχρι 65 ετών να πάει σε νησί της Ελλάδας μας και να αράξει σε beach bar θα βρει τζάμπα ξεχαρμάνιασμα. Στο πιάτο στο δίνουν οι ξένες μικρές - μεγάλες σε αντίθεση με τις Ελληνίδες που το παίζουν ιστορία. Οι περισσότερες ξένες έρχονται τα καλοκαίρια στην χώρα μας για να ξεδώσουν σεξουαλικά

@@

Συνειδητοποιεις ωστοσο οτι δεν μας τιμα ως χωρα να γινουμε προορισμος σεξουαλικου τουρισμου?που ειναι η Ελλαδα που φημιζεται για τον πολιτισμο της τον φυσικο της πλουτο και την πλουσια Ιστορια της?

Καθηγητάκο ακούς;

Ήθελα νάξερα κείνη η Επιτροπή Αθέμιτου Ανταγωνισμού τι κάνει; Πότε θα πάρει μέτρα να προστατέψει τους νόμιμους κλέφτες;

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης