Ηλικιωμένος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 12χρονο κορίτσι στον Βόλο

Ηλικιωμένος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 12χρονο κορίτσι στον Βόλο

 Ο 68χρονοςφέρεται να προσπάθησε να τη θωπεύσει στο στήθος και σε άλλα σημεία του σώματός της

aselgeia
Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για αποπλάνηση ανήλικης, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου ένας 68χρονος κάτοικος της πόλης, μετά την καταγγελία των γονέων ενός κοριτσιού μόλις 12 χρόνων ότι το παρέσυρε με το πρόσχημα ότι ήθελε να της προσφέρει ένα δώρο, και ασέλγησε πάνω του.

Το ανήλικο κορίτσι αποφάσισε να αποκαλύψει στους γονείς του την τρομακτική εμπειρία του, καθώς ο ηλικιωμένος προσπάθησε να τη θωπεύσει στο στήθος και σε άλλα σημεία του σώματός της. Και δεν ήταν η πρώτη φορά, καθώς φέρεται να το είχε ξανακάνει λίγες ημέρες πριν! Η 12χρονη επιβεβαίωσε όσα υποστήριζαν οι αναστατωμένοι γονείς της, παρουσία ψυχολόγου κι έτσι ο 68χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος.

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι επιχείρησε να αποπλανήσει το ανήλικο κορίτσι, ωστόσο η μικρούλα περιέγραφε με κάθε λεπτομέρεια όσα της έκανε κι έτσι οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του. Ωστόσο, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να συνεχιστεί η προανάκριση ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή. Στο πλαίσιο της έρευνας εξετάζεται αν είχε παρασύρει και άλλες ανήλικες στο παρελθόν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης