Συνελήφθη ο ένας από τους δύο δραπέτες των φυλακών Αυλώνα
Ένας Σύρος και ένας Αλβανός κατόρθωσαν να δραπετεύσουν χθες το βράδυ από τις φυλακές Αυλώνα
Ο ένας από τους δύο δραπέτες των φυλακών Αυλώνασυνελήφθη σήμερα το πρωί.
Παραμένει αδιευκρίνιστο εάν πρόκειται για τον 21χρονο Σύρο, που είχε καταδικαστεί για διακίνηση μεταναστών ή τον 23χρονο Αλβανό, που θεωρείται πως ήταν μέλος της «μαφίας των φυλακών» και είχε καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών.
Η απόδραση δύο κρατουμένων σημειώθηκε στις 21:40 της Δευτέρας από τις φυλακές Αυλώνα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας κρατούμενος πήδηξε αρχικά την περίφραξη των φυλακών. Ενας αστυνομικός της εξωτερικής φρουράς φέρεται να αντελήφθη το περιστατικό και να πυροβόλησε, ωστόσο οι δραπέτες κατάφεραν να ξεφύγουν, τραυματίζοντάς τον μάλιστα στο πρόσωπο.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς