Παρατάθηκε η θητεία της Μαριάννας Ψαρουδάκη στη θέση της οικονομικής εισαγγελέως

areiospagos

Η ανανέωση της  θητείας της κυρίας Ψαρουδάκη έγινε ένα μήνα πριν ολοκληρωθεί η πρώτη θητεία

Το 15μελές Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου κατά τη σημερινή συνεδρίαση του ομόφωνα ανανέωσε για δύο ακόμη έτη τη θητεία της εισαγγελέας Εφετών Μαριάννας Ψαρουδάκη στη θέση της οικονομικής εισαγγελέως.

Η κυρία Ψαρουδάκη, θεωρείται άριστη νομικός και έμπειρη εισαγγελική λειτουργός, ενώ προ διετίας διαδέχθηκε τον Παναγιώτη Αθανασίου.

Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο υπό τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασίλειο Πέππα και τη συμμετοχή της Εισαγγελέως του Ανωτάτου Δικαστηρίου Ξένης Δημητρίου, σήμερα αποφάσισε, επίσης ομόφωνα την τοποθέτηση του εισαγγελέα Χρήστου Μπαρδάκη, στη θέση του επίκουρου οικονομικού εισαγγελέα.

Ο κ. Μπαρδάκης θα αντικαταστήσει τη σημερινή επίκουρη οικονομική εισαγγελέα Βασιλική Κρίνα.

Η ανανέωση της δεύτερης θητείας της κυρίας Ψαρουδάκη έγινε ένα μήνα πριν ολοκληρωθεί η πρώτη θητεία.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Hrakleio-lathraia-pota

Συγκεκριμένα, στα χέρια των αρχών έπεσαν 1.055 φιάλες εισαγόμενων αλκοολούχων ποτών διαφόρων ειδών, αλλά και χύμα ποτά, όπως 470 λίτρα τσικουδιάς, 95 λίτρα κονιάκ και 55 λίτρα ούζου άγνωστης προέλευσης και ποιότητας

meth

Οι δύο ανήλικοι προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Περιφέρειας και πέρασαν την υπόλοιπη ημέρα στα κρατητήρια, ώσπου να... ξεμεθύσουν για να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου με την κατηγορία της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας