Καταδίωξη και σύλληψη δυο Αλβανών κακοποιών στο κέντρο της Αθήνας

Καταδίωξη και σύλληψη δυο Αλβανών κακοποιών στο κέντρο της Αθήνας

Οι δύο κακοποιοί δεν σταμάτησαν σε σήμα αστυνομικών της ΔΙΑΣ και ακολούθησε καταδίωξη στην οδό Πατησίων - Σε βάρος του ενός εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για απόπειρα ανθρωποκτονίας 

omada-dias
Συνελήφθησαν, στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, δύο Αλβανοί, ηλικίας 30 και 37 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή, απείθεια και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες που επέβαιναν σε Ι.Χ αυτοκίνητο, στην οδό Πατησίων, αρνήθηκαν να σταματήσουν σε σήμα αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ για έλεγχο. Αμέσως μετά, ανέπτυξαν ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγουν, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη και τελικά να ακινητοποιηθούν.

Στην κατοχή του 30χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με φυσίγγιο στη θαλάμη και γεμιστήρα με 12 φυσίγγια, περίστροφο με 6 φυσίγγια εντός του βυκίου και 18 φυσίγγια. Παράλληλα, στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 5 γραμμαρίων και μαχαίρι.

Από την έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 37χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης 20 ετών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Επιπλέον εξακριβώθηκε ότι το Ι.Χ αυτοκίνητο που επέβαιναν ήταν κλεμμένο, ενώ ο 30χρονος Αλβανός δεν είχε έγγραφα παραμονής στην Ελλάδα.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης