Σεισμός 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ εκδηλώθηκε στις 21.05 σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα. Η σεισμικήδόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή σε όλο το νησί.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο,και είχε επίκεντρο την περιοχή του Λεπετύμνου στη βόρειαΛέσβοδυτικά των χωριών Κάπη και Κλειού. Το εστιακό βάθος της σεισμικής δόνησης υπολογίσθηκε περί τα 17 χιλιόμετρα.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή θύματα.
Το τελευταίο 24ωρο έχουν γίνει εννέα σεισμικές δονήσεις, περί τα τρία Ρίχτερ, στην περιοχή νότια της Λέσβου, όπου σημειώθηκε ο μεγάλος σεισμός του καλοκαιριού του 2017.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.