Μυτιλήνη: Άγνωστος μαχαίρωσε Γερμανίδα εθελόντρια για να την ληστέψει

Μυτιλήνη: Άγνωστος μαχαίρωσε Γερμανίδα εθελόντρια για να την ληστέψει

Η 60χρονη δέχθηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι και ένα στο λαιμό - Μεταφέρθηκε με έκτακτη πτήση του ΕΚΑΒ στην Αθήνα σοβαρά τραυματισμένη

ekab-asthenoforo-ekav
Ασαφή παραμένουν τα κίνητρα της άγριας επίθεσης σε βάρος μιας 60χρονης Γερμανίδας, που μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης το απόγευμα της Κυριακής, έχοντας δεχθεί χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Η γυναίκα, που βρίσκεται στο νησί ως ανεξάρτητη εθελόντρια σε δομή του ΠΙΚΠΑ για τους πρόσφυγες, δέχθηκε επίθεση αργά το απόγευμα της Κυριακής από έναν άγνωστο άνδρα την ώρα που βρισκόταν στην αυλή ενός ακατοίκητου σπιτιού, στην περιοχή Φλορίντα του Μακρύ Γιαλού της Μυτιλήνης. Ξαφνικά, δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι και άλλο ένα στο λαιμό με ένα μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά!

Μάλιστα, χρειάστηκε έκτακτη πτήση του ΕΚΑΒ για να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Αθήνας. Ο δράστης φέρεται να άρπαξε την τσάντα της με περίπου 20 ευρώ και το κινητό της, ενώ η Γερμανίδα ψιθύρισε στον άνθρωπο που την βρήκε αιμόφυρτη πριν χάσει τις αισθήσεις της ότι της είπε να μην φωνάξει στα αγγλικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης