Καβάλα: Ο ιερέας του έκανε παρατήρηση για τη μουσική κι εκείνος τον χτύπησε με το αυτοκίνητό του!

Καβάλα: Ο ιερέας του έκανε παρατήρηση για τη μουσική κι εκείνος τον χτύπησε με το αυτοκίνητό του!

Η Θεία Λειτουργία βρισκόταν σε εξέλιξη, όταν ο άγνωστος πάρκαρε έξω από την εκκλησία ακούγοντας λαϊκά τραγούδια στη διαπασών

kavala-ekklisia-ena
Δεν χωράει ο νους το πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη έξω από την εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Καβάλα το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας, όταν ο οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου παρέσυρε με αυτό τον εφημέριο του ναού επειδή του ζήτησε να κλείσει τη μουσική!

Η Θεία Λειτουργία βρισκόταν σε εξέλιξη, όταν ο άγνωστος πάρκαρε έξω από την εκκλησία ακούγοντας λαϊκά τραγούδια στη διαπασών. Μάλιστα, έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τους πιστούς που διαμαρτυρήθηκαν κι έτσι αναγκάστηκε ο ιερέας να βγει στον δρόμο για να του ζητήσει να κλείσει τη μουσική καθώς ενοχλούσε.

Όμως, ο οδηγός τον εξύβρισε και ο ιερέας τον προειδοποίησε ότι θα καλέσει την Αστυνομία, μπαίνοντας μπροστά στο αυτοκίνητο. Τότε, σύμφωνα με το Kavalapost.gr, ο άγνωστος έβαλε μπροστά και τον παρέσυρε τραυματίζοντάς τον στο πόδι! Αμέσως μετά, έσπευσε να εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση και οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του. Ο τραυματισμένος ιερέας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Καβάλας.




Πηγή φωτογραφίας: orthphoto.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης