Ένωση λιμενικών για Εξάρχεια: Οι συνάδελφοι έκαναν το καλύτερο δυνατό

Ένωση λιμενικών για Εξάρχεια: Οι συνάδελφοι έκαναν το καλύτερο δυνατό

«Αν δεν διατηρούσαν τη ψυχραιμία τους θα θρηνούσαμε πολλούς νεκρούς» τονίζει η ανακοίνωση, καλώντας την πολιτεία «να επανεξετάσει τη χορήγηση επικίνδυνου και ανθυγιεινού επιδόματος»

limeniko
Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την «άνανδρη επίθεση» που δέχτηκε στα Εξάρχεια κλιμάκιο της Δίωξης ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, εξέδωσε σήμερα η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής - Πειραιά & Νήσων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι Λιμενικοί που δέχτηκαν την επίθεση «έκαναν το καλύτερο δυνατό δεδομένων των αντίξοων συνθηκών».

«Αν δεν διατηρούσαν τη ψυχραιμία τους θα θρηνούσαμε πολλούς νεκρούς» τονίζει η ανακοίνωση, καλώντας την πολιτεία «να επανεξετάσει τη χορήγηση επικίνδυνου και ανθυγιεινού επιδόματος».

Διαβάστε παρακάτω το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

«Καταδικάζουμε την άνανδρη επίθεση σε συναδέλφους Λιμενικούς

Άνανδρη επίθεση από 50 φερόμενους ως αντιεξουσιαστές δέχτηκε κλιμάκιο της Δίωξης ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Οι συνάδελφοι έκαναν το καλύτερο δυνατό δεδομένου των αντίξοων συνθηκών αφού κλήθηκαν να προστατέψουν τον Δημόσιο Λειτουργό και τους εαυτούς τους και τους αθώους πολίτες που βρίσκονταν τριγύρω.

Κλείσιμο
Όπως αναφέρει η Ένωση Εισαγγελέων σε σημερινή της ανακοίνωση το άβατο των Εξαρχείων δεν ευνοεί καμία αστυνομική επιχείρηση κατά της ανομίας.

Αν οι συνάδελφοι δεν διατηρούσαν τη ψυχραιμία τους θα θρηνούσαμε πολλούς νεκρούς .

Ως ΕΠΛΣΑΠ ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους συναδέλφους και εκφράζουμε αμέριστη στήριξη μας ενώ παράλληλα πιστεύουμε ότι η Πολιτεία πρέπει να επανεξετάσει τη χορήγηση επικίνδυνου και ανθυγιεινού επιδόματος.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης