Πυροβολισμός από… καρυοφύλλι έσπασε λάμπα στο Αγρίνιο
Τα καρυοφύλλια και οι πιστόλες του 1821 με τα οποία ήταν αρματωμένα μέλη παραδοσιακού χορευτικού συλλόγου που συμμετείχαν στην παρέλαση είναι ακίνδυνα, καθώς δεν είναι οπλισμένα αλλά φέρουν τάπες που πυροδοτούνται με μπαρούτι
Μάνος Τσαγκαράκης
Ένα ασυνήθιστο περιστατικό λίγο έλειψε να χαλάσει την εορταστική ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο Αγρίνιο τη λήξη της παρέλασης για την εθνική επέτειο, καθώς μια μπαλωθιά από όπλο αντίκα προκάλεσε αναστάτωση σε ένα σπίτι!
Τα καρυοφύλλια και οι πιστόλες του 1821 με τα οποία ήταν αρματωμένα μέλη παραδοσιακού χορευτικού συλλόγου που συμμετείχαν στην παρέλαση είναι ακίνδυνα, καθώς δεν είναι οπλισμένα αλλά φέρουν τάπες που πυροδοτούνται με μπαρούτι. Κάποιοι από τους χορευτές πυροβόλησαν στον αέρα, αλλά η τάπα από το όπλο έσπασε τη… λάμπα του μπαλκονιού ενός διαμερίσματος πρώτου ορόφου, με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί η 63χρονη ιδιοκτήτρια.
Αμέσως κάλεσε την αστυνομία λέγοντας ότι την… πυροβόλησαν, αλλά οι άνδρες της Ασφάλειας που έκαναν επιτόπια έρευνα διαπίστωσαν την αλήθεια και ότι δεν υπήρχε σκοπιμότητα στη ζημιά. Ωστόσο, όπως ορίζει η νομοθεσία, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων για άσκοπο πυροβολισμό και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.