Η ΠΟΕΔΗΝ καταθέτει αγωγή κατά του Πολάκη

polakis1

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ζητά 100.000 ευρώ από τον αν. Υπουργό Υγείας, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της Ομοσπονδίας ζητούν 10.000 ευρώ το καθένα – 0 κ. Πολάκης είχε αποκαλέσει «τσόλια» τους εκπροσώπους των εργαζομένων

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) για τις δηλώσεις που έκανε σε βάρος των συνδικαλιστών της υγείας ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Ο κ. Παύλος Πολάκης αποκάλεσε «τσόλια» τους εκπροσώπους των εργαζομένων, θίγοντας την τιμή και την υπόληψη όχι μόνο συγκεκριμένων συνδικαλιστών όπως οι ίδιοι αναφέρουν αλλά όλων των εργαζομένων που εκπροσωπούν.

«Δεν είναι η πρώτη φορά, που αναγκαζόμαστε να προσφύγουμε στην δικαιοσύνη εις βάρος του κυρίου Πολάκη και κάτι μας λέει, ότι με τον τρόπο, που αντιμετωπίζει τους θεσμούς ο κύριος Υπουργός δεν θα είναι και η τελευταία» αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Μιχάλης Γιαννάκος.

Η ΠΟΕΔΗΝ ζητεί με την αγωγή της σε βάρος του κ. Πολάκη να επιδικαστεί το ποσό των 100.000 ευρώ στο πρόεδρο της Ομοσπονδίας, , στους δε λοιπούς το ποσό των 10.000 ευρώ για την συστηματική προσβολή της προσωπικότητας τους.

«Και επειδή κάποιοι θα σπεύσουν να πουν με περισσή κακεντρέχεια, ότι «για τα λεφτά γίνονται όλα» θα θέλαμε προκαταβολικά να τους ενημερώσουμε, ότι τα χρήματα, που θα μας επιδικαστούν θα δοθούν με την μορφή δωρεάς στον πολύπαθο χώρο της υγείας, τον οποίο υπηρετούμε εδώ και πολλά χρόνια» λέει ο κ. Γιαννάκος, υπενθυμίζοντας πως ο αναπληρωτής υπουργός τους οφείλει 25.000 ευρώ για τα οποία έχει καταδικασθεί από το Πολυμελές Πρωτοδικείο και έχει προσφύγει στο Εφετείο.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

...

Να γιατί πήρε καταναλωτικό δάνειο ο Πολάκης: Για να πληρώνει τις αγωγές. Έχει καταδικαστεί ήδη δυο φορές, ενώ έρχονται και άλλες στη συνέχεια (αύριο για παράδειγμα εκδικάζεται η μια αγωγή του Άδωνι εναντίον του).

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

eirini

Η 32χρονη επανέλαβε ότι δεν τον έσπρωξε ποτέ,  ότι φοβήθηκε και τον κλείδωσε στο μπαλκόνι  περιμένοντας να έρθει η αστυνομία - Επέρριψε ευθύνες στην οικογένειά του για την κατάστασή  του - Αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους

5
20902716

Άκρως προβληματικές χαρακτηρίζει η Διεθνής Αμνηστία τις προτεινόμενες τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα για τον ορισμό του βιασμού - Δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές ούτε ως βάση συζήτησης τονίζει και ζητά να αποσυρθούν - «Η πρόταση είναι ακόμα χειρότερη από το ισχύον άρθρο 336» σημειώνει

2